Roviniete.ro

Sesizari probleme in trafic in Bucuresti

Postat de: admin pe 20 August 2010 13:35

Pentru probleme in trafic sau sesizari adresate Brigazii de Politie Bucuresti:

021/9544

Taguri: , , ,

Roviniete.ro

8 Comentarii la “Sesizari probleme in trafic in Bucuresti”

radu barota

De doua zile s-a modificat circulatia in zona Mosilor-Dacia-Eminescu-Vasile Lascar. Dacia are sens unic si au pus in functiune semafoarele din zona. Rezultatul este un haos general. Pana la aceasta modificare se circula bine in zona. Acum toate strazile sunt blocate. Eminescu este blocat de la intersectia cu Mosilor pana la Romana. Vasile Lascar este blocat de la Bulevardul Carol pana la Stefan cel Mare. Dacia este blocata de la intersectia cu Polona pana aproape de Mosilor. Oare aceasta schimbare este chiar spre bine?

Daniel Remeș

Bună ziua
Vă scriu în legătură cu o problemă legată de ieșirea din Pasajul Lujerului în sensul de mers spre Crângași. Dimineață de dimineață traficul este aproape imposibil din mai multe motive:
– șoferi care vin dinspre Crângași întorc pe sensul opus pe linia tramvaiului 41 deși acest lucru este interzis.
– soferii care intră în intersecție dinspre bulevarul Uverturii trec de cele mai multe ori pe roșu și blochează intersecția
– șoferii care vin pe deasupra pasajuli Lujerului nu acordă prioritate celor care ies din pasaj, deși există indicator clar, și aceștia din urmă au verde la semafor.
Aș propune ca Uverturii sa devină cu sens unic, doar să se intre pe el dinspre Virtuții. În această situație se poate pune gard paralel cu linia de tramvai și nici nu va mai întoarce nimeni pe interzis, dintre cei care vin dinspre Crângași. Veți spune că se aglomerează Iuliu Maniu, dar trebuie găsită o soluție pentru că sunt mai mult de 10 ani de când traficul dimineața e infernal la ieșirea din pasaj.
Vă mulțumesc.

Adrian David

Buna ziua,

Incepand cu data de 29.09 traficul pe bulevardul Marasti din sectorul 1 s-a intensificat. Din aceasta cauza foarte multi soferi circula pe linia tramvaiului 41 ingreunand circulatia mijloacelor de transport in comun. Toate masinile se blocheaza in intersectia cu bulevardul Expozitiei, tramvaiele stationeaza chiar si 30 min ceea ce este inacceptabil tinand cont ca linia de tramvai ar trebui sa fie libera si accesul autoturismelor interzis. Astazi 03.10.2014 erau aproximativ 3 tramvaie prinse in ambuteiaj, soferii le depaseau inclusiv prin stanga.
Nu am vazut nici un agent de circulatie, singurii agenti din zona stau in rondul de la Piata Presei. Este nevoie urgenta de cel putin un echipaj in zona facultatii de Agronomie – Spitalul CF2. Este inadmisibil sa fiu nevoit sa astept intr-un mijloc de transport in comun care se presupune ca ar trebui sa fie rapid si sa circule la intervale regulate pentru ca anumiti soferi nu respecta regulile elementare de circulatie.

Astept raspunsul dvs.

Va multumesc!

Nicolae

Buna Ziua Domnilor dupa cate i-mi amintesc s-au desfintat posturile fixe (borcanele ) de circulatie , si totusi acestea mai exista , la bucla spre Com Ciorogarla din A1 tot timpul stau doi agenti de circulatie la panda ceia ce nu este normal , poate totusi o sa luati masuri sa nu mai stea acolo ca s-au facut de tot rasul , oricum o sa filmam si sa punem filmul pe net sa vada o tara intreaga cum i-si castiga salariul un agent platit din bani publici

George

25 min de stationare in pasajul Unirea ( in data de 10.11.2014, orele 8:00), rusine agentului de langa spitalul Coltea care a fost complet ineficient!
Pe arterele aglomerate pozitionati mai multi agenti de circulatie, dimineata in Bucuresti
Pentru aceasta linie 0219544 trebuie sa mai angajati operatori, linia este permanent ocupata!!!

CAMI

Aproape zilnic aceeasi problema in zona 13 Septembrie.Nu trimite nimeni echipaj de politie pentru a ajuta la fluidizarea traficului, drept pentru care stam inghesuiti zeci de oameni in autobuzele RATB pana lesinam.Azi de exemplu de la statia intersectia cu Drumul sarii pana la SEbastian-Prosper, autobuzul a facut 30 min- O STATIE- DOAR ATAT- O STATIE IN 30 MIN.Asta deoarece nu este trimis niciun politist care sa ajute traficul rutier din zona. Si apoi pe Stirbei Voda angajatii politiei rutiere stateau la panda si aveau grija sa opreasca soferii grabiti din trafic.RUSINEEEEEEEE!!!!!!

Dumitru

B 125 SMD este foarte vagresiv in trafic, cred ca este in stare sa iti dea in cap.

Dumitru

B 125 SMD SKODA OCTAVIA DE culoare Albastru este foarte agresiv in trafic si foarte obraznic. Astazi a facut un scandal monstru in Titan, la intersectia B.dul Nicolae Grigorescu ( Potcoava ).