Roviniete.ro

Conducator auto fara permis de conducere, oprit cu focuri de arma

Postat de: admin pe 23 August 2010 16:38

Pe 22 august a.c., politisti din cadrul Politiei orasului Potcoava, Judetul Olt, au efectuat semnal regulamentar de oprire unui autoturism pe D.J. 546B, in comuna Movileni, al carui conducator auto a semnalizat intentia de a opri, dupa care a accelerat, continuandu-si deplasarea.

Politistii au urmarit autoturismul pe o distanta de aproximativ opt kilometri, iar la iesirea din localitate, conducatorul auto a patruns pe un drum agricol, autoturismul rasturnandu-se. Cele trei persoane aflate in autoturism au fugit pe camp, iar pentru prinderea acestora, politistii au folosit armamentul din dotare, tragand sase focuri de avertisment in plan vertical. Astfel, s-a reusit retinerea si identificarea lor in persoana lui N. Ionut, de 20 de ani, A. A., de 17 ani, ambii din municipiul Bucuresti si C. Ion, de 30 de ani, din comuna Corbu, Judetul Olt.

In urma verificarilor, s-a stabilit ca autoturismul a fost condus de N. Ionut, care nu avea permis de conducere.

In cauza, au fost intocmite acte premergatoare, sub aspectul savarsirii infractiunii de conducere a unui autovehicul pe drumurile publice fara a poseda permis de conducere, fapta prevazuta si pedepsita de art. 86, alin. 1, din O.U.G. nr. 195/2002 privind circulatia pe drumurile publice.

CENTRUL DE INFORMARE SI RELATII PUBLICE

Taguri: , ,

Roviniete.ro

Comments are closed.