Roviniete.ro

Retinut de politisti pentru infractiuni la regimul rutier

Postat de: admin pe 26 August 2010 11:26

Politistii Biroului Rutier au documentat activitatea infractionala a lui D. PETRE, de 35 ani, din municipiul Bucuresti, sub aspectul comiterii de infractiuni la regimul circulatiei pe drumurile publice.

Cel in cauza a fost depistat in urma unei actiuni a politistilor, pe D.N.5 B, in localitatea Schitu, in timp ce conducea un autoturism fiind sub influenta bauturilor alcoolice si avand permisul de conducere suspendat. Barbatul a refuzat testarea cu aparatul Drager si recoltarea probelor biologice in vederea stabilirii alcoolemiei.

Persoana depistata a fost retinuta pe baza de ordonanta de retinere pentru 24 ore, iar la data de 24.08.2010, procurorii Parchetului de pe langa Judecatoria Giurgiu au dispus masura obligarii de a nu parasi localitatea de domiciliu pe o perioada de 30 de zile.

D.PETRE este cercetat de politisti pentru comiterea infractiunilor de conducere pe drumurile publice a unui autovehicul avand o imbibatie alcoolica in sange peste peste limita legala, conducerea unui autovehicul de o persoana cu permisul de conducere suspendat si refuzul recoltarii probelor biologice in vederea stabilirii alcoolemiei.

Inspectoratul de Politie al Judetului Giurgiu

Taguri: , , ,

Roviniete.ro

Comments are closed.