Roviniete.ro

Mai mult de 40% dintre GPS-urile existente in Romania au o harta mai veche de 2 ani

Postat de: admin pe 30 August 2010 14:21

Mai mult de 40% dintre cele 350.000 de GPS-uri existente la ora actuala pe piata romaneasca au o harta mai veche de doi ani, potrivit datelor detinute de Mio Technology, liderul pietei locale de dispozitive GPS.

“Conform datelor noastre, la ora actuala, aproximativ 200.000 de echipamente GPS existente in Romania au o harta mai veche de doi ani. Conform acelorasi estimari, ponderea acestui tip de dispozitive s-ar putea dezvolta chiar mai mult in urmatoarea perioada, avand in vedere scaderea pietei de profil din 2009 si 2010. Cu toate acestea, o data cu cresterea penetrarii echipamentelor de tip PND (Personal Navigation Device), ne asteptam la o cresterea numarului de harti noi cumparate, avand in vedere costul mai scazut al acestei operatiuni comparativ cu achizitionarea unui dispozitiv de navigatie nou” a declarat Sergiu Gansca, Sales and Marketing Manager Mio Technology Romania si Ungaria.

Oficialul Mio arata ca la ora actuala serviciul de actualizare gratuita a hartilor este folosit de catre jucatorii de pe piata de GPS in special ca strategie de atragere a potentialilor clienti. Conform Mio, cumparatorii de echipamente GPS cauta pe langa produse puternice, cu functii inovative, echipate cu harti cat mai detaliate si alte servicii suplimentare de tipul actualizarilor gratuite ale hartilor.

Citeste totul pe AMOS News

Taguri: , , ,

Roviniete.ro

Comments are closed.