Roviniete.ro

Limita maxima de viteza in Brasov se modifica

Postat de: admin pe 31 August 2010 21:23

http://www.trafic-rutier.ro/2010/08/31/limita-maxima-de-viteza-in-brasov-se-modifica/

Viteza maxima in municipiul Brasov va fi de la 1 septembrie de 60 de km pe ora, cu exceptia intrarilor, unde se majoreaza la 70 de km pe ora, se arata intr-un comunicat de presa remis marti de Primaria Brasov.

In interiorul cartierelor, in zona unitatilor scolare se mentine restrictia de 30 de km pe ora, precum si in Centrul istoric si zona Scheii Brasovului.

Majorarea limitei de viteza la 70 de km se face pe urmatoarele trasee: DN1 – intrarea dinspre Bucuresti pana la sensul giratoriu de pe strada Poienelor; DN11 – iesirea spre Harman de la intersectia strada Harmanului-bulevardul Garii pana la limita intravilanului; DN1 – iesirea spre Sibiu de la sensul giratoriu Hornbach pana la limita intravilanului; DN73 – intrarea dinspre Cristian, de la limita intravilanului, pana la sensul giratoriu Real, iesirea spre Cristian, sensul giratoriu Hornbach, pana la limita intravilanului.

Pentru DN13, iesirea spre Targu-Mures, de la pasajul Fartec pana la limita intravilanului viteza maxima este de 60 de km pe ora.

Decizia Comisiei de Circulatie are caracter provizoriu, pentru o durata de sase luni, iar in functie de rezultate se va permanentiza sau se va anula. Modificarea limitei de viteza vine in urma lucrarilor de modernizare a strazilor din municipiul resedinta de judet, efectuate in ultimii doi ani.

AGERPRES

Taguri: , , ,

Roviniete.ro

Comments are closed.