Roviniete.ro

Situatia traficului rutier – 31 august 2010

Postat de: admin pe 31 August 2010 13:19

AUDIO: Situatia traficului rutier – 31 august 2010

Centrul INFOTRAFIC din Inspectoratul General al Politiei Romane informeaza ca la aceasta ora, traficul rutier pe DN7C (Transfagarasan) este inchis, pentru cateva ore intre kilometrii 131 si 140, in judetul Sibiu. O echipa de specialisti din cadrul Inspectoratului pentru Situatii de Urgenta Sibiu va disloca cu ajutorul materialelor pirotehnice cateva stanci care pun in pericol siguranta rutiera.

De asemenea, cateva segmente ale unor drumuri nationale rama in continuare afectate de alunecari de teren, iar traficul se desfasoara restrictionat. Cele mai importante sunt:

- DN15, in zona Tulghes, judetul Harghita;

- DN10, in judetul Buzau, in zona Siriu;

- DN67, intre localitatile valcene Costesti si Negrulesti.

Pe Autostrada A2 Bucuresti – Constanta exista restrictii intre kilometrii 141 si 142, din cauza lucrarilor de reparare a partii carosabile.

Sunt afectate banda de urgenta si prima banda, iar traficul se desfasoara pe banda a doua de circulatie.

Si pe Autostrada A1 Bucuresti – Pitesti au fost impuse restrictii de circulatie din cauza unor lucrari care se executa la podul din zona kilometrului 28. Astfel, pe podul respectiv a fost inchisa circulatia pe sensul Pitesti – Bucuresti, traficul fiind deviat pe banda a doua a sensului opus.

Le recomandam conducatorilor auto sa circule prudent, sa se asigure inaintea oricarei manevre in trafic, sa semnalizeze si sa se incadreze din timp pe benzile marcate provizoriu.

Centrul INFOTRAFIC

Taguri: , , ,

Roviniete.ro

Comments are closed.