Roviniete.ro

Traficul rutier pe Transfagarasan (DN7C) a fost reluat

Postat de: admin pe 31 August 2010 17:10

http://www.trafic-rutier.ro/2010/08/31/traficul-pe-transfagarasan-dn7c-a-fost-reluat/

Centrul INFOTRAFIC din Inspectoratul General al Poliţiei Romane informeaza ca incepand cu ora 16:00, traficul rutier pe DN7C (Transfagarasan) a fost reluat în conditii normale.

Reamintim participantilor la trafic ca circlaţia rutiera a fost blocata mai multe ore pe raza judetului Sibiu, intre kilometrii 131 si 140 pentru a li se permite specialistilor, din cadrul Inspectoratului pentru Situatii de Urgenta Sibiu, sa inlature stancile de pe versanti care puneau in pericol siguranta rutiera.

Centrul INFOTRAFIC

Centrul INFOTRAFIC din Inspectoratul General al Poliţiei Române informează că începând cu ora 16:00, traficul rutier pe DN7C (Transfăgăraşan) a fost reluat în condiţii normale. Reamintim participanţilor la trafic că circlaţia rutieră a fost blocată mai multe ore pe raza judeţului Sibiu, între kilometrii 131 şi 140 pentru a li se permite specialiştilor, din cadrul Inspectoratului pentru Situaţii de Urgenţă Sibiu, să înlăture stâncile de pe versanţi care puneau în pericol siguranţa rutieră. Centrul INFOTRAFIC

Taguri: , , ,

Roviniete.ro

Comments are closed.