Roviniete.ro

Masini furate, recuperate de politisti

Postat de: admin pe 1 Septembrie 2010 13:33

Un valcean este cercetat in stare de arest preventiv pentru comiterea a doua furturi de auto si a unui furt dintr-un magazin alimentar.

Ieri, politistii Serviciului de Investigatii Criminale, impreuna cu luptatori de la Serviciul de Interventie Rapida din cadrul Inspectoratului de Politie al Judetului Valcea, l-au depistat si retinut pe Ion I., de 58 de ani, din comuna Budesti, judetul Valcea, suspect de comiterea mai multor furturi.

Pana in prezent, politistii au reusit documentarea a trei infractiuni comise de cel in cauza, in perioada iulie – august a.c., in judetul Valcea, respectiv sustragerea a doua autoturisme si un alt furt comis dintr-un magazin alimentar.

In urma cercetarilor, politistii au recuperat cele doua masini pe care le-au restituit partilor vatamate, precum si a unei parti din marfa sustrasa din magazin.

La propunerea politistilor, Parchetul de pe langa Judecatoria Ramnicu Valcea a pus in miscare actiunea penala si a sesizat Judecatoria Ramnicu Valcea, in vederea luarii masurii arestarii preventive, masura admisa de instanta. In fapt, ieri, 31 august a.c., s-a dispus arestarea barbatului pe o perioada de 29 de zile.

In continuare se efectueaza cercetari in vederea stabilirii intregii activitati infractionale.

CENTRUL DE INFORMARE SI RELATII PUBLICETaguri: , , ,

Roviniete.ro

Comments are closed.