Roviniete.ro

Situatia traficului rutier – 1 septembrie 2010

Postat de: admin pe 1 Septembrie 2010 13:42

La aceasta ora (13:15), la Centrul INFOTRAFIC din Inspectoratul General al Politiei Romane sunt anuntate doua drumuri nationale cu circulatia intrerupta, ca urmare a unor evenimente rutiere. Astfel, in judetul Hunedoara, in jurul orei 12:45, un microbuz care transporta persoane s-a rasturnat pe DN68B (care leaga municipiile Deva si Hunedoara), in zona Cristur. Traficul este blocat pentru cercetari.

De asemenea, pe DN76, in localitatea Bejan (judetul Hunedoara), in jurul orei 11:50, un tir s-a rasturnat. La ora 13:10 s-a intrerupt circulatia in vederea ridicarii autotrenului cu ajutorul unei automacarale. Se estimeaza reluarea traficului peste aproximativ 30 de minute.

Informam, totodata, ca pe DN7C (Transfagarasan) plafonul de nori este coborat, sunt zone cu vizibilitate redusa si ninge in zona Balea. Carosabilul este umed. De aceea recomandam prudenta sporita.

Cateva segmente ale unor drumuri nationale raman afectate de alunecari de teren, iar traficul se desfasoara restrictionat. Cele mai importante sunt:

- DN15, in zona Tulghes, judetul Harghita;

- DN10, in judetul Buzau, in zona Siriu;

- DN67, intre localitatile valcene Costesti si Negrulesti.

Amintim ca pe autostrada A1 Bucuresti – Pitesti au fost impuse restrictii de circulatie din cauza unor lucrari care se executa la podul din zona kilometrului 28. Astfel, pe podul respectiv a fost inchisa circulatia pe sensul Pitesti – Bucuresti, traficul fiind deviat pe banda a doua a sensului opus. Le recomandam conducatorilor auto sa circule prudent, sa se asigure, sa semnalizeze si sa se incadreze din timp pe benzile marcate provizoriu.

Taguri: , , , ,

Roviniete.ro

Comments are closed.