Roviniete.ro

O parcare cu 700 de locuri a fost amenajata pe platforma fostei Autogari Militari

Postat de: admin pe 2 Septembrie 2010 14:33

Primaria sectorului 6 al Capitalei a amenajat, pe platforma fostei Autogari Militari, pe o suprafata de 17.000 de metri patrati, o parcare cu 700 de locuri.

Prezent la inaugurarea parcarii, primarul sectorului 6, Cristian Poteras, a explicat ca zona este una dintre cele mai aglomerate din Bucuresti, bd. Iuliu Maniu fiind principala poarta de intrare dinspre A1.“Am certitudinea ca astfel venim in intampinarea mai multor soferi, care vor prefera sa isi lase masinile in siguranta si sa se deplaseze cu metroul sau RATB-ul. In plus, strazile si trotuarele vor fi eliberate de masinile si microbuzele parcate neregulamentar”, a declarat Cristian Poteras.

Potrivit acestuia, parcarea este prima realizata in parteneriat public – privat, dar nu si ultima. Edilul a sustinut ca banii incasati urmeaza sa fie virati la bugetul local si sa constituie fonduri pentru constructia si amenajare de noi locuri de parcare.

Lucrarile de amenajare a acestei parcari au fost demarate in iunie 2010, iar valoarea de investitie s-a ridicat la aproape 4.000.000 de lei, banii fiind alocati de la bugetul local.

Citeste tot pe AGERPRES

Taguri: , ,

Roviniete.ro

Comments are closed.