Roviniete.ro

Autoturism dat in urmarire internationala, identificat de politistii din Ialomita

Postat de: admin pe 3 Septembrie 2010 16:25

Politistii ialomiteni au depistat in municipiul Slobozia, un autoturism ce figura sustras din Germania / Autoturismul a fost indisponibilizat in vederea clarificarii situatiei juridice a acestuia.

La data de 2 septembrie a.c., politisti din cadrul Serviciului de Investigatii Criminale – Compartimentul Trafic si Furturi Auto, in colaborare cu Biroul Politiei Rutiere Slobozia, au organizat si executat o actiune pentru depistarea autoturismelor ce figureaza urmarite international.

In cadrul actiunii, politistii au identificat un tanar din municipiul Slobozia, in vârsta de 26 de ani, care detinea un autoturism inmatriculat in România si care figura in bazele de date ale Interpolului, urmarit international.

In urma verificarilor efectuate de catre politisti cu privire la autoturism, s-a stabilit ca acesta figura sustras din Germania din luna octombrie a anului 2008.

A fost luata masura indisponibilizarii autoturismului la sediul Inspectoratului de Politie al Judetului Ialomita, in vederea clarificarii situatiei juridice a acestuia.

Centrul de Informare si Relatii Publice

Taguri: , ,

Roviniete.ro

Comments are closed.