Roviniete.ro

Situatia traficului rutier – 3 Septembrie 2010

Postat de: admin pe 3 Septembrie 2010 13:02

AUDIO: Situatia traficului rutier – 3 Septembrie 2010

Centrul INFOTRAFIC din Inspectoratul General al Politiei Romane informeaza la aceasta ora nu sunt semnalate la dispeceratul Centrului Operational probleme deosebite de fluenta a circulatiei rutiere pe nicio artera rutiera din tara. Se circula normal atat pe autostrazi, cat si pe drumurile nationale, cu mici exceptii, constituite de anumite puncte in care se lucreaza. Le reamintim pe cele mai importante:

- Autostrada Bucuresti – Pitesti, la kilometrul 28, pe sensul catre Capitala;

- DN1 – intre kilometrii 94 si 94+350 de metri(Campina – Cornu, judetul Prahova) si intre kilometrii 111 si 134(Comarnic, judetul Prahova – Predeal, judetul Brasov);

- DN6 – intre localitatile Drobeta Turnu – Severin si Orsova, judetul Mehedinti;

- DN67 – intre kilometrii 160 si 161 (Costesti – Negrulesti, judetul Valcea).

Precizam ca si la sfarsitul acestei saptamani, Politia Rutiera va suplimenta efectivele care actioneaza pe strada, pentru ca traficul auto sa se desfasoare in conditii de siguranta pe toate marile artere rutiere. Se va actiona, cu precadere, in zonele cu risc major de producere a accidentelor grave si acolo unde pot aparea blocaje ca urmare a aglomeratiei.

Centrul INFOTRAFIC recomanda conducatorilor auto maximum de prudenta in timpul efectuarii manevrelor in trafic si respectarea regimului legal de viteza.

In cazul perturbarii traficului rutier, inspre Constanta, in afara rutei clasice, Autostrada Soarelui – DN 22C Cernavoda – Medgidia – Basarabi – DN3 Basarabi – Constanta, se poate circula si pe DN2 – Bucuresti – Urziceni si in continuare DN2A – Slobozia – Harsova – Constanta.

Totodata, din cauza numarului mare de turisti care se vor deplasa pe DN1 Bucuresti – Brasov, este posibil ca in zona statiunilor montane de pe Valea Prahovei sa apara probleme legate de fluenta a traficului rutier. Pentru evitarea blocajelor, recomandam utilizarea rutei alternative:

DN1A – Ploiesti – Valenii de Munte – Cheia – Sacele – Brasov.

Centrul INFOTRAFIC

Taguri: , , ,

Roviniete.ro

Comments are closed.