Roviniete.ro

Situatia traficului rutier – 4 Septembrie 2010

Postat de: admin pe 4 Septembrie 2010 10:55

AUDIO: Situatia traficului rutier – 4 Septembrie 2010

La aceasta ora (10:30), la Centrul INFOTRAFIC din Inspectoratul General al Politiei Romane nu sunt semnalate drumuri nationale cu circulatia intrerupta, ca urmare a unor evenimente rutiere.

Totusi, pe DN7 Ramnicu Valcea – Sibiu, intre kilometrii 198+400 de metri si 198+600 de metri (zona Calimanesti-Caciulata), intre orele 6.00 si 12.00, se inchide circulatia in reprize cuprinse intre 5 si 15 minute, pentru executarea unor lucrari de consolidare si protectie a versantilor. In afara acestor intervale de timp, se va circula alternativ, pe un fir. Lucrarile in zona vor continua in zilele de 11 si 18 septembrie 2010, zile de sambata, cand traficul rutier este mai putin intens.

Conducatorii auto sunt sfatuiti sa respecte indicatiile pilotilor de dirijare si semnificatia indicatoarelor provizorii montate in zona afectata de lucrari.

Tot pe DN7, in perioada 3 – 28 septembrie 2010, pe portiunea de drum cuprinsa intre kilometrii 188+300 de metri si 188+700 de metri, in dreptul localitatii valcene Seaca (tronsonul Ramnicu Valcea – Calimanesti), se executa lucrari de realizare a unei benzi de decelerare in zona unui complex expozitional.

Cateva segmente ale unor drumuri nationale raman afectate de alunecari de teren, iar traficul se desfasoara restrictionat. Cele mai importante sunt:

- DN15, in zona Tulghes, judetul Harghita;

- DN10, in judetul Buzau, in zona Siriu;

- DN67, intre localitatile valcene Costesti si Negrulesti.

Amintim ca pe autostrada A1 Bucuresti – Pitesti au fost impuse restrictii de circulatie din cauza unor lucrari care se executa la podul din zona kilometrului 28. Astfel, pe podul respectiv a fost inchisa circulatia pe sensul Pitesti – Bucuresti, traficul fiind deviat pe banda a doua a sensului opus. Le recomandam conducatorilor auto sa circule prudent, sa se asigure, sa semnalizeze si sa se incadreze din timp pe benzile marcate provizoriu.

Taguri: , , , ,

Roviniete.ro

Comments are closed.