Roviniete.ro

Car kit-uri Mio pentru toate modelele iPhone si iPod Touch la IFA 2010

Postat de: admin pe 6 Septembrie 2010 15:49

Mio Technology prezinta la IFA 2010 car kit-uri pentru toate modelele iPhone si iPod Touch, compatibile cu majoritatea software-urilor de navigare existente pe piata

Mio Technology, lider mondial in producerea de echipamente de tip PND (dispozitive personale de navigatie) a lansat in cadrul IFA Berlin, primul car-kit de navigatie GPS compatibil cu iPhone 4. Acest dispozitiv, include un receptor GPS deosebit de puternic si permite pe langa navigarea sigura de la un punct A la un punct B pentru toti detinatorii de iPhone sau iPod Touch si folosirea acestuia ca dispozitiv hands-free sau player multimedia pentru masina.

Car kit-ul GPS Mio este compatibil cu cea de a doua generatie iPod Touch, iPhone 3G, 3GS si iPhone 4. Pe langa compatibilitatea cu o gama larga de produse Apple, Mio functioneaza fara a fi nevoie ca utilizatorul sa indeparteze husa de protectie a dispozitivului sau.

Utilizarea dispozitivului este facila, optiunea de navigare functionand de indata ce iPhone-ul sau iPod-ul este andocat. O alta caracteristica a acestui car-kit este posibilitatea de a fi folosit ca dispozitiv hands-free, prin intermediul conexiunii Bluetooth, setata special pentru a inlesni descoperirea si conectarea la produsele Apple. Car kit-ul Mio incarca iPod-urile si iPhone-urile, permitand preluarea convorbirilor si ghidarea clara simultana. Utilizatorii vor avea de asemenea acces la muzica stocata pe iPhone sau iPod, aceasta fiind redata direct pe sistemul audio al masinii.

Avantajele pe care un asemenea dispozitiv le aduce sunt receptia rapida si stabila a semnalului GPS, redarea intructiunilor vocale clar, inlesnind astfel experienta de navigare si posibilitatea utilizatorilor de a folosi celelalte functii specifice iPhone si iPod.

Car kit-ul Mio vine intr-un pachet care include un suport special pentru atasarea acestuia pe parbriz, ghidarea putând fi facuta atat in format normal cât si in modul panoramic.

AMOS News

Taguri: , , ,

Roviniete.ro

Comments are closed.