Roviniete.ro

Circulatia rutiera in zona Podului Grozavesti oprita intre 7 si 14 Septembrie

Postat de: admin pe 6 Septembrie 2010 21:26

In vederea finalizarii lucrarilor la sistemul rutier si a liniilor de tramvai in zona Podului Grozavesti, in perioada 07.09.2010 ora 11:00 – 14.09.2010 ora 24:00, va fi oprita circulatia rutiera in zona Podului Grozavesti. Pentru aceasta perioada, circulatia pe Splaiul Independentei, intre Podul Cotroceni si Soseaua Virtutii, este permisa numai pentru vehiculele de interventie (politie, pompieri, salvare, etc) si pentru riverani, ea desfasurandu-se astfel:

- Pe portiunea din Splaiul Independentei cuprinsa intre intersectia sos. Cotroceni cu Splaiul Independentei si intersectia bd. Vasile Milea cu Splaiul Independentei, se permite accesul numai pentru riverani si vehiculele de interventie (politie, pompieri, salvare, etc);
- Pe acest tronson circulatia se va desfasura pe o singura banda de circulatie pe sensul catre Podul Grozavesti si pe doua benzi de circulatie pe sensul catre Podul Cotroceni.

- Pe tronsonul din Splaiul Independentei cuprins intre Podul Grozavesti si Soseaua Virtutii, este permis accesul numai riveranilor si vehiculelor de interventie pe urmatoarele rute ocolitoare: intrare dinspre sos. Virtutii, Splaiul Independentei, prin Econom Atanasie Stoicescu, Str Miorita, Str Econom Cezarescu si iesire in Blvd Vasile Milea si intrare dinspre Bd Vasile Milea, prin Str. Econom Cezarescu, Str. Alexandru Bordeanu cu iesire in Splaiul Independentei.
- Pentru acest tronson, circulatia se va desfasura pe o banda de circulatie pe sensul catre soseaua Virtutii si pe doua benzi pe sensul catre Podul Grozavesti

AMOS News

Taguri: , , ,

Roviniete.ro

Comments are closed.