Roviniete.ro

Situatia traficului rutier – 6 Septembrie 2010

Postat de: admin pe 6 Septembrie 2010 11:10

Audio: Situatia traficului rutier – 6 Septembrie 2010

Centrul INFOTRAFIC din Inspectoratul General al Politiei Romane informeaza ca la aceasta ora (11:00), pe DN14 Sibiu – Medias se circula ingreunat pe raza orasului Copsa Mica, la kilometrul 55+500 metri, din cauza unor lucrari de inlocuire a unei tevi. Tot in zona respectiva traficul rutier va fi intrerupt in totalitate, pe timpul executarii unor lucrari la un stalp de inalta tensiune. Le recomandam conducatorilor auto sa respecte indicatiile politistilor care vor devia circulatia pe alte strazi din oras.

Pe DN7 Arad – Deva, in judetul Arad, incepand cu ora 10:15 traficul rutier a fost reluat in conditii normale in zona Sambateni. In jurul orei 8:10, la kilometrul 528+200 s-a produs un accident rutier in care au fost implicate doua autoturisme. Initial, circulatia a fost intrerupta, apoi s-a desfasurat pe un fir, alternativ. Doua persoane au fost ranite. Cauza probabila a accidentului a fost oboseala la volan.

Tot pe DN7, in perioada 3 – 28 septembrie 2010, pe portiunea de drum cuprinsa intre kilometrii 188+300 de metri si 188+700 de metri, in dreptul localitatii valcene Seaca (tronsonul Ramnicu Valcea – Calimanesti), se executa lucrari de realizare a unei benzi de decelerare in zona unui complex expozitional. In locul respectiv nu s-au produs perturbari ale traficului, dar este necesar sa se circule prudent.

Cateva segmente ale unor drumuri nationale raman afectate de alunecari de teren, iar traficul se desfasoara restrictionat. Cele mai importante sunt:

- DN15, in zona Tulghes, judetul Harghita;

- DN10, in judetul Buzau, in zona Siriu;

- DN67, intre localitatile valcene Costesti si Negrulesti.

Amintim ca pe autostrada A1 Bucuresti – Pitesti au fost impuse restrictii de circulatie din cauza unor lucrari care se executa la podul din zona kilometrului 28. Astfel, pe podul respectiv a fost inchisa circulatia pe sensul Pitesti – Bucuresti, traficul fiind deviat pe banda a doua a sensului opus. Le recomandam conducatorilor auto sa circule prudent, sa se asigure, sa semnalizeze si sa se incadreze din timp pe benzile marcate provizoriu.

Taguri: , , , ,

Roviniete.ro

Comments are closed.