Roviniete.ro

Taxa de prima inmatriculare mai mare pentru masinile vechi, din 2011

Postat de: admin pe 7 Septembrie 2010 16:59

Ministrul Mediului, Laszlo Borbely, a anunţat, marţi, ca taxa de prima inmatriculare pentru masinile vechi ar putea creste in 2011. In schimb, taxa pentru autovehiculele noi, echipate cu euro 5, ar putea fi mai mica decat in prezent.

‘Nu avem nevoie de masini second-hand in Romania care sa fie aduse si dupa aceea sa mai si dam bani ca sa le casam. Cu alte cuvinte, probabil ca vom avea o taxa mai mare pentru masinile vechi si care polueaza mai mult si vom analiza taxa in ceea ce priveste masinile noi, care sunt performante, care sunt euro 5′, a spus ministrul.

Laszlo Borbely a declarat ca noua grila de taxare va fi prezentata cel mai probabil in luna octombrie.

Totul pe AGERPRES

Taguri: , ,

Roviniete.ro

3 Comentarii la “Taxa de prima inmatriculare mai mare pentru masinile vechi, din 2011”

9000cse

Care are o masina cu nr straine , si i-a expirat asigurarea , itp etc si nu are bani pt a plati taxa asta imputita , exista o solutie ! Intocmiri si prelungiri asigurari , ITP , procuri etc pt masini cu nr straine la preturi foarte convenabile ! Sa puteti circula incontinuare linistiti fara a plati taxa de inmatriculare ! NR CONTACT 0743878327 sau MAIL LA adutu01@yahoo.com !ITALIA SPANIA , OLANDA , BELGIA , GERMANIA , AUSTRIA , FINLANDA , SUEDIA , LUXEMBOURG , SUEDIA , UKRAINA, ANGLIA , IRLANDA ETC ! 100% convenabil ! 0743878327 ! FOARTE CONVENABIL

Cristi

Prelungiri:

– Asigurari
– I.T.P
– Procuri
– Contracte vanzare – cumparare
– Tablite de inmatriculare

Prelungirile se fac pentru urmatoarele tari:
Anglia, Austria, Belarus, Belgia, Canada, Cehia, Croatia, Danemarca, Elvetia, Estonia, Franta, Germania, Grecia, Irlanda, Islanda, Italia, Letonia, Lituania, Luxemburg, Monaco, Norvegia, Olanda, Polonia, Spania, Suedia, Ucraina, Ungaria. CELE MAI MICI PRETURI ! ! !

Cer si ofer seriozitate si discretie maxima !

Contact
Telefon: 0741.705.765
Yahoo ID & MAIL: acte_auto00@yahoo.com

Cristi Neagu

Exectuez pentru masinile inmatriculare in Bulgaria:
- Asigurari
- ITP

ATENTIE ! ! !
Efectuez 100 % LEGAL ITP fara sa mergeti cu masina in Bulgaria !

Contact :
Cristi Neagu
Tel : 0741.705.765
Yahoo : acte_auto00@yahoo.com