Roviniete.ro

Situatia traficului rutier – 09 septembrie 2010

Postat de: admin pe 9 Septembrie 2010 12:56

Centrul INFOTRAFIC din Inspectoratul General al Politiei Romane informeaza ca astazi, pana la ora 13:00 circulatia rutiera este intrerupta pe DN66 Targu Jiu – Petrosani, pe sectorul Bumbesti – Livezeni, intre kilometrii 123+667 si 124+679, pentru efectuarea unor lucrari de amenajare hidroenergetica a raului Jiu.

Traficul auto se va desfasura deviat, in ambele sensuri, pe urmatoarele rute ocolitoare:

DN 67 Targu Jiu – Ramnicu Valcea, DN 7 Ramnicu Valcea – Sibiu – Simeria, DN 66 Simeria – Hateg – Petrosani;

DN 67 Targu Jiu – Drobeta-Turnu Severin, DN 6 Drobeta-Turnu Severin – Orsova – Caransebes, DN 68 Caransebes – Hateg, DN 66 Hateg – Petrosani;

DN 66 Targu Jiu – Filiasi, DN 6 Filiasi – Drobeta-Turnu Severin – Orsova -Caransebes, DN 68 Caransebes – Hateg, DN 66 Hateg – Petrosani.

Remintim ca pe autostrada A1 Bucuresti – Pitesti exista o restrictie de circulatie din cauza unor lucrari care se executa la podul din zona kilometrului 28. Astfel, in zona respectiva traficul pe sensul Pitesti – Bucuresti, a fost deviat pe banda a doua a sensului opus.

Tot pe A1 se executa lucrari de reabilitare a suprafetei carosabile pe banda de urgenta si banda 1 (care au fost deteriorate de traficul greu pe unele portiuni), intre kilometrii 56 si 59, pe sensul catre Bucuresti. La kilometrii 13+500 si 17+500, pe sensul catre Pitesti, se inlocuiesc glisierele metalice de protectie.

Semnalam, de asemenea, desfasurarea cu dificultate a traficului rutier pe DN6, pe segmentul cuprins intre localitatile Drobeta – Turnu Severin si Orsova, din cauza lucrarilor care se desfasoara la suprafata carosabila si in zona viaductelor.

Participantilor la trafic le recomandam sa manifeste intelegere fata de situatia creata, sa respecte semnificatia panourilor de semnalizare rutiera temporara si semnalele pilotilor de trafic prezenti in zona punctelor de lucru.

Centrul INFOTRAFIC

Taguri: , , ,

Roviniete.ro

Comments are closed.