Roviniete.ro

Un sofer beat a lovit sapte masini parcate in Capitala

Postat de: admin pe 9 Septembrie 2010 12:00

http://www.trafic-rutier.ro/2010/09/09/un-sofer-beat-a-lovit-sapte-masini-parcate-in-capitala/

Un sofer beat a ranit un om si a distrus toate masinile pe care le-a intalnit in cale. Mai mult, barbatul a facut un scandal de proportii in strada, unde si-a chemat prietenii sa-l ajute sa scape de la locul accidentului. Nu i-a fost de folos, caci tinerii au venit mai beti decat el.

Martorii spun ca unul dintre prietenii soferului beat a venit la locul accidentului ca sa-i asigure fuga acestuia.

“Prietenul a venit cu o alta masina, un Mercedes. Si au vrut sa fuga. Era un baiat in camasa alba, era pur si simplu beat la volan. Nu se tinea pe picioarele lui”, a declarat unul dintre martori.

Dupa spectacolul stradal oferit gratuit, soferii turbulenti au ajuns la sectia de politie. Politistii spun ca soferul circula cu viteza mare si a lovit puternic o masina care era in fata lui. Apoi a ricosat in alte sase masini parcate. “In urma impactului dintre cele doua autoturisme, cei doi soferi au suferit vatamari corporale usoare. Conducatorul autoturismului Renault necesita ingrijiri medicale”, a declarat subcomisarul Sabin Stalinescu.

Soferul care a produs accidentul a vrut sa sufle in etilotest abia dupa aproape doua ore. Politistii l-au dus la Institutul de Medicina Legala ca sa-i verifice si alcoolemia din sange.

AMOS News

Taguri: , ,

Roviniete.ro

Comments are closed.