Roviniete.ro

Situatia traficului rutier – 10 septembrie 2010

Postat de: admin pe 10 Septembrie 2010 12:03

La aceasta ora (11:45), la Centrul INFOTRAFIC din Inspectoratul General al Politiei Romane nu sunt semnalate drumuri nationale cu circulatia intrerupta, ca urmare a unor evenimente rutiere.

Pe DN7, in perioada 3 – 28 septembrie 2010, pe portiunea de drum cuprinsa intre kilometrii 188+300 de metri si 188+700 de metri, in dreptul localitatii valcene Seaca (tronsonul Ramnicu Valcea – Calimanesti), se executa lucrari de realizare a unei benzi de decelerare in zona unui complex expozitional. In locul respectiv nu s-au produs perturbari majore ale traficului, dar este necesar sa se circule prudent.

Amintim ca maine, pe DN7 Ramnicu Valcea – Sibiu, intre kilometrii 198+400 de metri si 198+600 de metri (zona Calimanesti-Caciulata), intre orele 6.00 si 12.00, se va inchide circulatia in reprize cuprinse intre 5 si 15 minute, pentru executarea unor lucrari de consolidare si protectie a versantilor. In afara acestor intervale de timp, se va circula alternativ, pe un fir. Lucrarile in zona vor continua si in data de 18 septembrie 2010 (tot sambata, cand traficul rutier este mai putin intens).

Cateva segmente ale unor drumuri nationale raman afectate de alunecari de teren, iar traficul se desfasoara restrictionat. Cele mai importante sunt:

DN15, in zona Tulghes, judetul Harghita;

DN10, in judetul Buzau, in zona Siriu;

DN67, intre localitatile valcene Costesti si Negrulesti.

Remintim ca pe autostrada A1 Bucuresti – Pitesti exista o restrictie de circulatie din cauza unor lucrari care se executa la podul din zona kilometrului 28. Astfel, pe podul respectiv a fost inchis traficul pe sensul Pitesti – Bucuresti, fiind deviat pe banda a doua a sensului opus. Tot pe A1, la aceasta ora, se executa lucrari de reabilitare a suprafetei carosabile pe banda 1 (care a fost deteriorata de traficul greu pe unele portiuni), pe sensul de mers Pitesti – Bucuresti, in zonele kilometrice 56-57 si 92-93.

Se preconizeaza ca circulatia rutiera se va intensifica dupa-amiaza, cand multi parinti vor porni la drum ca sa-si ia copiii din locurile in care si-au petrecut vacanta. Asadar, mare atentie cand va angajati in depasiri si pastrati o distanta corespunzatoare in mers, care sa va asigure, in cazul unei franari bruste, oprirea in conditii de siguranta..

Taguri: , , , ,

Roviniete.ro

Comments are closed.