Roviniete.ro

Situatia traficului rutier – 12 septembrie 2010

Postat de: admin pe 12 Septembrie 2010 10:17

La această oră (9:45), la Centrul INFOTRAFIC din Inspectoratul General al Poliţiei Române nu sunt semnalate drumuri naţionale cu circulaţia întreruptă, ca urmare a unor evenimente rutiere.

Totuşi, în judeţul Caraş-Severin, pe raza municipiului Caransebeş, circulaţia este întreruptă temporar până la ora 16:00 pe principalele rute de tranzit, cu prilejul târnosirii catedralei „Învierea Domnului”.

Rute ocolitoare:

- dinspre Oţelu Roşu (DN68) către judeţul Timiş: de pe str. Ardealului, intersecţia cu str. Al.I. Cuza, pe străzile Tudor Vladimirescu – Ţarinei – Cazărmii – Nicolae Bălcescu;

- dinspre Orşova (DN6) către judeţul Hunedoara (DN68): de pe str. Ardealului, intersecţia cu str. Libertăţii, pe străzile Nicolae Bălcescu – Traian – Gării – Cazărmii – Ţarinei – Tudor Vladimirescu – Al.I.Cuza – Ardealului.

Le recomandăm conducătorilor auto să respecte indicaţiile poliţiştilor care asigură devierea traficului rutier.

Reamintim că pe autostrada A1 Bucureşti – Piteşti există o restricţie de circulaţie din cauza unor lucrări care se execută la podul din zona kilometrului 28. Astfel, pe podul respectiv a fost închis traficul pe sensul Piteşti – Bucureşti, fiind deviat pe banda a doua a sensului opus. Este posibil ca în a doua parte a zilei, în zona respectivă, se se formeze coloane de autovehicule. De aceea, le recomandăm conducătorilor auto să se încadreze din timp pe banda marcată provizoriu şi să mărească distanţa în mers între autovehicule.

Se preconizează că circulaţia rutieră se va intensifica după-amiaza pe principalele drumuri naţionale. Mâine începe şcoala şi mulţi părinţi vor porni cu copiii la drum, din locurile în care aceştia şi-au petrecut vacanţa. Aşadar, mare atenţie când vă angajaţi în depăşiri şi păstraţi o distanţă corespunzătoare în mers, care să vă asigure, în cazul unei frânări bruşte, oprirea în condiţii de siguranţă.

Taguri: , , ,

Roviniete.ro

Comments are closed.