Roviniete.ro

Pasajul Basarab – Artere redeschise circulatiei

Postat de: admin pe 13 Septembrie 2010 21:05

Mai multe artere rutiere vor fi redate circulatiei, din data de 15 septembrie, ora 4,00, ca urmare a finalizarii lucrarilor la infrastructura rutiera din zona Pasajului Basarab, informeaza luni Primaria Municipiului Bucuresti.

Traficul rutier va fi reluat pe bd. Vasile Milea, pe ambele sensuri intre bd. Iuliu Maniu si sos. Orhideelor; pe sos. Grozavesti, pe ambele sensuri intre p-ta Leul si bd. Vasile Milea, pe sos. Orhideelor, sensul dinspre Bd. Regiei spre podul Grozavesti si pe Sos. Orhideelor, pe ambele sensuri intre calea Giulesti si bd. Regiei.

Circulatia se va relua si pe Splaiul Independentei, pe ambele sensuri de o parte si de alta a raului Dambovita, in zona pasajului pe partea centrului comercial Carrefour intre Splaiul Independentei (podul Grozavesti) si Calea Plevnei si pe sos. N. Titulescu intre Calea Grivitei si bd. Alex. Ioan Cuza.

Soferii se vor putea deplasa si in zona de la intersectia cailor Plevnei cu Giulesti si Sos. Orhideelor.

Tot din data de 15 septembrie, PMB anunta instituirea sensului unic pe Splaiul Independentei intre Sos. Orhideelor si str. Petre Popovat (sensul dinspre podul Cotroceni spre Sos. Virtutii), precum si pe Splaiul Independentei intre str. Alex. Borneanu si Sos. Cotroceni (sensul dinspre Sos. Virtutii spre Pod Cotroceni). In sens unic se va circula si pe str. Economu Cezarescu intre bd. Vasile Milea si str. Alex. Borneanu (sensul dinspre bd. Vasile Milea spre str. Alex. Borneanu).

De asemenea, circulatia rutiera pe bd. Vasile Milea intre Str. Economu Cezarescu si rampa de coborare a pasajului spre bd. Iuliu Maniu se va realiza partial pe calea de rulare a tramvaielor cu cate doua benzi pe sens.

Pentru desfasurarea lucrarilor la podul hobanat peste liniile CFR, circulatia rutiera ramane inchisa pe bd. Dinicu Golescu, intre sos. Orhideelor si str. Fluviului si pe sos. Orhideelor, intre Calea Plevnei si bd. Dinicu Golescu.

AGERPRES

Taguri: , , ,

Roviniete.ro

Comments are closed.