Roviniete.ro

Situatia traficului rutier – 14 septembrie 2010

Postat de: admin pe 14 Septembrie 2010 10:34

La aceasta ora (10:15), la Centrul INFOTRAFIC din Inspectoratul General al Politiei Romane nu sunt semnalate drumuri nationale cu circulatia intrerupta, ca urmare a unor evenimente rutiere.

In judetul Timis, incepand cu ora 10:00, circulatia pe DN68A a fost reluata la kilometrul 49, pe tronsonul Faget – Ilia, dupa ce a fost intrerupta aproximativ 20 de minute pe timpul cercetarilor efectuate la locul producerii unui accident rutier. In jurul orei 8:50, conducatorul unei autoutilitare a efectuat o depasire neregulamentara si a acrosat un microbuz de transport persoane. Soferul imprudent a fost ranit, iar circulatia s-a desfasurat ingreunat aproape trei sferturi de ora.

Amintim ca intre orele 10:00 si 13:00, este inchisa circulatia pe DN66 Targu Jiu – Petrosani, pe sectorul Bumbesti – Livezeni, intre kilometrii 123+667 – 124+679, pentru efectuarea unor lucrari de amenajare hidroenergetica a raului Jiu.

Traficul auto se desfasoara deviat, in ambele sensuri, pe urmatoarele rute ocolitoare:

DN 67 Targu Jiu – Ramnicu Valcea, DN 7 Ramnicu Valcea -Sibiu – Simeria, DN 66 Simeria – Hateg – Petrosani;

DN 67 Targu Jiu – Drobeta-Turnu Severin, DN 6 Drobeta-Turnu Severin – Orsova – Caransebes, DN 68 Caransebes – Hateg, DN 66 Hateg – Petrosani;

DN 66 Targu Jiu – Filiasi, DN 6 Filiasi – Drobeta-Turnu Severin – Orsova -Caransebes, DN 68 Caransebes – Hateg, DN 66 Hateg – Petrosani.

Pe autostrada A1 Bucuresti – Pitesti exista o restrictie de circulatie din cauza unor lucrari care se executa la podul din zona kilometrului 28. Astfel, pe podul respectiv a fost inchis traficul pe sensul Pitesti – Bucuresti, fiind deviat pe banda a doua a sensului opus. Tot pe A1, se executa lucrari de reabilitare a suprafetei carosabile pe banda 1 (care a fost deteriorata de traficul greu pe unele portiuni), pe sensul de mers Pitesti – Bucuresti, in zonele kilometrice 49-51 si 94-97. Le recomandam conducatorilor auto sa circule prudent, sa se asigure, sa semnalizeze si sa se incadreze din timp pe benzile marcate provizoriu, respectand semnalizarea rutiera temporara instituita in preajma lucrarilor.

Taguri: , , , ,

Roviniete.ro

Comments are closed.