Roviniete.ro

Transport de tigari de contrabanda, oprit in trafic de politisti

Postat de: admin pe 14 Septembrie 2010 13:02

Peste 50.800 de tigarete de contrabanda au fost descoperite de politistii din Botosani, dupa ce au oprit in trafic, pentru control, un autoturism. Conducatorului auto si insotitorului acestuia, ambii cetateni moldoveni, le-a fost intocmit dosar penal pentru contrabanda.

La data de 13 septembrie a.c., politisti ai Serviciului de Combatere a Criminalitatii Organizate Botosani, impreuna cu cei din cadrul Serviciului de Investigare a Fraudelor si ai Biroului Politiei Rutire au depistat pe DN 29D, pe raza localitatii Rachiti, judet Botosani un autoturism inmatriculat in Romania, ce era condus de G Sergiu, de 30 de ani si care era insotit de B. Ion, de 30 de ani, ambii din Republica Moldova.

In urma controlului efectuat asupra autoturismului politistii au gasite 50.840 de tigarete, avand aplicate timbru de marcaj de provenienta Republica Moldova, fara documente legale de provenienta.

Intreaga cantitate de tigarete, impreuna cu autoturismul in cauza au fost ridicate in vederea continuarii cercetarilor.

In cauza s-a intocmit dosar penal, in care se efectueaza cercetari fata de cei doi suspecti, sub aspectul savarsirii infractiunii de contrabanda.

CENTRUL DE INFORMARE SI RELATII PUBLICE

Taguri: , , ,

Roviniete.ro

Comments are closed.