Roviniete.ro

Suceava: Uz de arma pentru prinderea unor soferi

Postat de: admin pe 14 Septembrie 2010 16:46

Politistii suceveni au avut nevoie de urz de arma pentru prinderea a doi soferi care nu s-au oprit la semnalele  rutiere de avertizare cerute.

In primul caz, luni noaptea, politistii din comuna suceveana Scheia au tras doua focuri de avertisment in plan vertical si sapte focuri de arma in cauciucuri, pentru a opri in trafic o masina inmatriculata in Anglia, insa degeaba. Autoturismul era condus pe DN 17 de  Ilie B.,  in virsta de 21 de an,despre care existau date ca nu detine permis.

Totodata, masina nu are drept de circulatie pe teritoriul Romaniei. Politistii au facut uz de armamentul din dotare din cauza ca tinarul nu a oprit la somatii. Chiar si asa, scheianul a ajuns cu masina in fata locuintei sale. Autoturismul a fost dus in curtea Inspectoratului Judetean de Politie, iar pe numele tinarului a fost intocmit dosar penal.

La volan fara permis si sub influenta licorilor lui Bachus

Un politist sucevean a facut uz de arma pentru a stopa in trafic un excavator condus de un individ beat si fara permis auto. Excavatorul la volanul caruia se gasea  luni seara, in jurul orei 20.00, Aurel C., in virsta de 33 de ani din Moara a lovit doua autoturisme care circulau regulamentar din sens opus, dupa care si-a continuat deplasarea. Incidentul s-a petrecut aseara, in jurul orei 20.00, pe DN 17, in localitatea Vama.

Vezi totul pe AMOS News

Taguri: , , ,

Roviniete.ro

Comments are closed.