Roviniete.ro

Autoturisme furate din Germania si Elvetia, identificate de politistii romani

Postat de: admin pe 15 Septembrie 2010 14:13

Doua autoturisme ce figurau ca fiind sustrase din Germania, respectiv Elvetia, au fost identificate si ridicate de politisti de investigatii criminale.

Valcea

Ieri, 14 septemebrie, politistii din cadrul Serviciului de Investigatii Criminale Valcea au identificat, in municipiul Ramnicu Valcea, un autoturism inmatriculat in Germania, care figura in evidentele politiei ca fiind furat din aceasta tara, la data de 29 martie a.c..

In cauza, politistii au luat masura indisponibilizarii temporare a autoturismului si au fost intocmite acte premergatoare, fiind continaute cercetarile, impreuna cu autoritatile din Germania, prin intermediul Biroului National Interpol.

Bistrita Nasaud

La data de 13 septembrie, politisti ai Serviciului de Investigatii Criminale Bistrita Nasaud au fost sesizati de catre angajatii RAR Bistrita-Nasaud, despre faptul ca au identificat un autovehicul ce figura ca fiind furat din strainatate.

Din verificari a reiesit ca autoturismul de teren in cauza ii apartine lui G.P., de 27 de ani, din municipiul Reghin, judet Mueres. Masina figura ca furata din Elvetia, din 23 mai a.c..

Autovehiculul identificat si documentele prezentate au fost ridicate in vederea continuarii cerectarilor, iar fata de vanzatorul U.S., de 20 de ani, din Bucuresti, se efectueaza cercetari sub aspectul savarsirii infractiunii de tainuire la furt calificat.

CENTRUL DE INFORMARE SI RELATII PUBLICE

Taguri: , , ,

Roviniete.ro

Comments are closed.