Roviniete.ro

Lucrarile la Bulevardul Aviatorilor se vor incheia 15 octombrie 2010

Postat de: admin pe 15 Septembrie 2010 15:12

Lucrarile de reabilitare a bulevardelor Aviatorilor si Maresal Constantin Prezan se vor incheia la data de 15 octombrie, a declarat, miercuri, primarul general al Capitalei, Sorin Oprescu.

“Pana la jumatatea lunii octombrie, iesim cu totul in bulevardul Aviatorilor pana la Guvern, inclusiv Piata Victoriei”, a precizat Oprescu, aflat intr-o vizita de verificare a stadiului lucrarilor pe mai multe strazi din Capitala.

Sorin Oprescu a mentionat ca in primul rand va fi reabilitata calea de rulare a bulevardului. Edilul sef a mentionat ca si bulevardul Maresal Constantin Prezan va fi dat in folosinta la jumatate lunii octombrie. “Pe partea stanga a bulevardului, Distrigaz mai are de reinnoit racordarile, Net City de realizat canalizatiile. Dupa aceea se va trece la marcaj”, a explicat Oprescu.

In continuare, primarul general a verificat lucrarile pe strazile Stefan Ciuca si Tudor Arghezi din sectorul 2, precum si cele care se executa pe bulevardul Anul 1864 din sectorul 6 al Capitalei, precum si Pasajul Lujerului. Primarul general a declarat dupa aceasta vizita ca practic Bulevardul 1864 si Strada Stefan Ciuca au fost preluate la stadiul de pamant iar in prezent acestea au fost aduse la stadiul de finalizare cu toate utilitatile necesare (apa, gaz, canal).

Cat priveste Pasajul Lujerului, primarul general a precizat ca, in acest moment, se lucreaza la partea de hidroizolatie dinspre Magazinul Cora, urmand sa fie executate partea electrica si marcajele in subteran. “Administratia Strazilor sa dea in folosinta pasajul pana la sfarsitul acestei luni”, a mai spus Oprescu. Anul acesta vor fi reabilitate 11 strazi urmand ca lucrarile la alte 34 de strazi, incepute in 2010, sa fie reluate in 2011.

AGERPRES

Taguri: , ,

Roviniete.ro

Comments are closed.