Roviniete.ro

Situatia traficului rutier – 16 septembrie 2010

Postat de: admin pe 16 Septembrie 2010 12:06

La aceasta ora (11:30), la Centrul INFOTRAFIC din Inspectoratul General al Politiei Romane nu sunt semnalate drumuri nationale cu circulatia intrerupta, ca urmare a unor evenimente rutiere.

In judetul Alba, din cauza unor lucrari, circulatia pe DN1 este intrerupta pe podul de peste raul Mures, situat la intrarea in municipiul Alba-Iulia dinspre Sebes (kilometrul 375+769).

Rutele ocolitoare sunt urmatoarele:

Pentru autovehiculele cu masa totala maxima autorizata mai mare de 7,5 tone:

- directia Alba Iulia – Sibiu: DN1 Alba Iulia – Teius, DN14B Teius – Blaj – Copsa Mica, DN14 Copsa Mica – Sibiu;

- directia Alba Iulia – Deva: DN74 Alba Iulia – Abrud – Brad, DN76 Brad – Soimus – intersectie cu DN7.

Pentru autovehiculele cu masa totala maxima autorizata mai mica de 7,5 tone si de transport public de persoane:

- directia Alba Iulia – Sebes: DJ107 Alba Iulia – Drambar, DJ107C Drambar – Seusa – Ciugud – Oarda de Jos – intersectie cu DN1;

- directia Alba Iulia – Cunta (si pentru cei ce doresc sa ajunga la Sibiu): DJ107 Alba Iulia – Teleac – Hapria – Berghin, DJ106I Berghin – Vingard – Cunta – intersectie cu DN1-DN7.

Traficul usor se mai poate desfasura si pe un pod din pontoane, alternativ, in ambele sensuri, cu ajutorul semafoarelor.

Amintim ca intre orele 10:00 si 13:00, este inchisa circulatia pe DN66 Targu Jiu – Petrosani, pe sectorul Bumbesti – Livezeni, intre kilometrii 123+667 – 124+679, pentru efectuarea unor lucrari de amenajare hidroenergetica a raului Jiu.

Traficul auto se desfasoara deviat, in ambele sensuri, pe urmatoarele rute ocolitoare:

DN 67 Targu Jiu – Ramnicu Valcea, DN 7 Ramnicu Valcea -Sibiu – Simeria, DN 66 Simeria – Hateg – Petrosani;

DN 67 Targu Jiu – Drobeta-Turnu Severin, DN 6 Drobeta-Turnu Severin – Orsova – Caransebes, DN 68 Caransebes – Hateg, DN 66 Hateg – Petrosani;

DN 66 Targu Jiu – Filiasi, DN 6 Filiasi – Drobeta-Turnu Severin – Orsova -Caransebes, DN 68 Caransebes – Hateg, DN 66 Hateg – Petrosani.

Pe autostrada A1 Bucuresti – Pitesti exista o restrictie de circulatie din cauza unor lucrari care se executa la podul din zona kilometrului 28. Astfel, pe podul respectiv a fost inchis traficul pe sensul Pitesti – Bucuresti, fiind deviat pe banda a doua a sensului opus. Tot pe A1, pe sensul de mers Pitesti – Bucuresti, se executa lucrari de reabilitare a suprafetei carosabile pe banda 1, in zona kilometrului 50, iar la kilometrul 112 se inlocuieste glisiera mediana de protectie.

Le recomandam conducatorilor auto sa circule prudent, sa se asigure, sa semnalizeze si sa se incadreze din timp pe benzile marcate provizoriu, respectand semnalizarea rutiera temporara instituita in preajma lucrarilor.

Taguri: , , , ,

Roviniete.ro

Comments are closed.