Roviniete.ro

Linii turistice RATB in week-end

Postat de: admin pe 17 Septembrie 2010 14:36

In zilele de 18 si 19 septembrie 2010, Regia Autonoma de Transport Bucuresti si Ministerul Dezvoltarii Regionale si Turismului, vor pune la dispozitia calatorilor sapte trasee turistice care vor asigura legatura intre Bucuresti si Manastirea Caldarusani, Manastirea Balamuci, Manastirea Cernica, Manastirea Pasarea, Biserica Adormirea Maicii Domnului din Calugareni, Biserica Sf. Ilie din Calugareni, Biserica Sfintii Voievozi din Hulubesti, Manastirea Sf. Gheorghe din Branistari, Manastirea Comana si Parcul Natural Comana.

Datorita lipsei de interes a calatorilor pentru traseele T5 (Piata Sf. Vineri – Ciorogarla) si T8 (Piata Presei Libere-Piata Sf. Vineri- Biserica Sf. Voievozi din Hulubesti), incepand din acest week-end, liniile mentionate se desfiinteaza.

Programul liniilor turistice este urmatorul:
1. T1: Terminalul Ghencea (plecare la ora 8.30)  Piata Presei Libere – Manastirea Caldarusani – Manastirea Balamuci. Pe retur, plecarea de la Manastirea Balamuci este la ora 14.30.

2. T2: Terminalul Piata Sf. Vineri (plecare la ora 8.40)  Terminalul Piata Presei Libere – Manastirea Caldarusani – Manastirea Balamuci. Pe retur, plecarea de la Manastirea Balamuci este la ora 14.20.

3. T3: Terminalul Ghencea (plecare la ora 8.40) – Terminalul Piata Sf. Vineri – Granitul – Manastirea Cernica – Manastirea Pasarea. Pe retur, plecarea de la Manastirea Pasarea este la ora 15.00.

4. T4: Terminalul Piata Presei Libere (plecare la ora 8.30) – Terminalul Piata Sf. Vineri – Granitul – Manastirea Cernica – Manastirea Pasarea. Pe retur, plecarea de la Manastirea Pasarea este la ora 15.10.

5. T6: Terminalul Piata Presei Libere (plecare la ora 8.40) . Terminalul Ghencea – Manastirea Ciorogarla. Pe retur, plecarea de la Manastirea Ciorogarla este la ora 15.20.

6. T7: Terminalul Piata Presei Libere (plecare la ora 8.30). Terminalul Ghencea – Biserica Adormirea Maicii Domnului din Calugareni – Biserica Sf. Ilie din Calugareni – Biserica Sf. Voievozi din Hulubesti. Pe retur, plecarea de la Biserica Sf. Voievozi din Hulubesti este la ora 15.00.

7. T9: – Terminalul Piata Presei Libere (plecare la ora 8.30) . Terminalul Ghencea – Manastirea Comana – Parcul Natural Comana. Pe retur, plecarea de la Parcul Natural Comana este la ora 14.30.
- Terminalul Piata Sf. Vineri (plecare la ora 8.30).  Manastirea Comana – Parcul Natural Comana. Pe retur, plecarea de la Parcul Natural Comana este la ora 14.30.

Pretul unui bilet dus – intors este de 15 lei.

Taguri: , , ,

Roviniete.ro

Comments are closed.