Roviniete.ro

Situatia traficului rutier – 17 septembrie 2010

Postat de: admin pe 17 Septembrie 2010 13:53

La aceasta ora (13:00), la Centrul INFOTRAFIC din Inspectoratul General al Politiei Romane nu sunt semnalate drumuri nationale cu circulatia intrerupta ca urmare a unor evenimente rutiere.

Precizam ca pe DN7, pe Valea Oltului, pana in data de 28 septembrie a.c., pe portiunea de drum cuprinsa intre kilometrii 188+300 de metri si 188+700 de metri, in dreptul localitatii valcene Seaca (tronsonul Ramnicu Valcea – Calimanesti), se executa lucrari de realizare a unei benzi de decelerare in zona unui complex expozitional. In locul respectiv nu s-au produs perturbari majore ale traficului, dar este necesar sa se circule prudent.

Amintim ca maine, 18 septembrie, pe DN7 Ramnicu Valcea – Sibiu, intre kilometrii 198+400 de metri si 198+600 de metri (zona Calimanesti-Caciulata), intre orele 6.00 si 12.00, pentru executarea unor lucrari de consolidare si protectie a versantilor, se va inchide circulatia in reprize cuprinse intre 5 si 15 minute. In afara acestor intervale de timp se va circula alternativ, pe un fir in ambele sensuri.

Cateva segmente ale unor drumuri nationale raman afectate de alunecari de teren, iar pe acestea traficul se desfasoara restrictionat. Cele mai importante sunt:

DN15, in zona Tulghes, judetul Harghita;

DN10, in judetul Buzau, in zona Siriu;

DN67, intre localitatile valcene Costesti si Negrulesti.

Remintim, de asemenea, ca pe Autostrada A1 Bucuresti – Pitesti exista o restrictie de circulatie din cauza unor lucrari care se executa la podul din zona kilometrului 28. Astfel, pe podul respectiv, traficul auto pe sensul Pitesti – Bucuresti este deviat pe banda a doua a sensului opus.

Centrul INFOTRAFIC

Taguri: , , , ,

Roviniete.ro

Comments are closed.