Roviniete.ro

Bucuresti: Lucrari de intretinere in pasajele Obor si Victoriei

Postat de: admin pe 20 Septembrie 2010 16:18

In pasajele Obor si Victoriei se executa lucrari de intretinere multianuala, in perioada 20-27 septembrie.

Interventiile se fac in timpul noptii, pentru remedierea finisajelor deteriorate in urma unor accidente si lucrari pentru mentinerea aspectului arhitectonic din pasaje.

Pentru efectuarea lucrarilor mentionate, pe 20 septembrie, intre orele 22,00 – 6,00, se inchide alternativ cate o banda pe sensul Stefan cel Mare – Mihai Bravu si pe Mihai Bravu – Stefan cel Mare. In acelasi interval orar, pe 21 septembrie se inchide o banda pe sensul Stefan cel Mare – Mihai Bravu, iar pe 22 septembrie circulatia va fi inchisa tot pe o banda, dar in sens opus.

Cat priveste executia lucrarilor la pasajul Victoriei, pe 23 septembrie, intre orele 22,00- 06,00, se inchid benzile a doua si centrala pe sensul Iancu de Hunedoara – Nicolae Titulescu. Pe 2 septembrie se inchid aceleasi benzi de circulatie, in sens opus.

Pe data de 25 septembrie, acelasi interval orar, se inchide banda unu pe sensul Nicolae Titulescu – Iancu de Hunedoara, iar pe 27 septembrie va fi restrictionata circulatia pe banda unu, dar in sens opus.

AGERPRES

Taguri: , , ,

Roviniete.ro

Comments are closed.