Roviniete.ro

Situatia traficului rutier – 20 septembrie 2010

Postat de: admin pe 20 Septembrie 2010 16:07

Centrul INFOTRAFIC din Inspectoratul General al Politiei Romane informeaza ca in judetul Suceava, pe DN17A, circulatia este intrerupta pana la ora 12:00 pe podul de pontoane din localitatea Dornesti. Militarii adauga inca un ponton. Traficul este deviat pe DN2H Radauti – Iacobesti, DN2 Iacobesti – Balcauti sau pe DJ178B Satu Mare – Granicesti, DN2 Granicesti – Balcauti. Le recomandam conducatorilor auto sa respecte indicatiile politistilor care asigura devierea circulatiei.

In judetul Brasov, incepand cu ora 10:00, traficul rutier pe DN1A Brasov – Ploiesti a fost reluat la kilometrul 164, in zona Sacele. Circulatia a fost blocata in totalitate mai bine de o ora, dupa ce un autotren s-a rasturnat pe partea carosabila. Accidentul nu s-a soldat cu victime.

Inca de ieri dimineata, in judetul Sibiu, traficul rutier pe DN7 Boita – Talmaciu se desfasoara ingreunat, pe o banda, alternativ in ambele sensuri, la kilometrul 242, din cauza rasturnarii pe partea carosabila a unui autotren incarcat cu material lemnos. Operatiunile de ridicare a autovehiculului se vor desfasura in cursul zilei de astazi, iar pe timpul acestora circulatia va fi intrerupta cel putin 15 minute.

In judetul Alba, din cauza unor lucrari, circulatia pe DN1 este intrerupta pe podul de peste raul Mures, situat la intrarea in municipiul Alba-Iulia dinspre Sebes (kilometrul 375+769).

Rutele ocolitoare sunt urmatoarele:

Pentru autovehiculele cu masa totala maxima autorizata mai mare de 7,5 tone:

- directia Alba Iulia – Sibiu: DN1 Alba Iulia – Teius, DN14B Teius – Blaj – Copsa Mica, DN14 Copsa Mica – Sibiu;

- directia Alba Iulia – Deva: DN74 Alba Iulia – Abrud – Brad, DN76 Brad – Soimus – intersectie cu DN7.

Pentru autovehiculele cu masa totala maxima autorizata mai mica de 7,5 tone si de transport public de persoane:

- directia Alba Iulia – Sebes: DJ107 Alba Iulia – Drambar, DJ107C Drambar – Seusa – Ciugud – Oarda de Jos – intersectie cu DN1;

- directia Alba Iulia – Cunta (si pentru cei ce doresc sa ajunga la Sibiu): DJ107 Alba Iulia – Teleac – Hapria – Berghin, DJ106I Berghin – Vingard – Cunta – intersectie cu DN1-DN7.

Traficul usor se mai poate desfasura si pe un pod din pontoane, alternativ, in ambele sensuri, cu ajutorul semafoarelor.

Pe DN7(E81), in judetul Valcea, pe Valea Oltului, la viaductele “Carligu Mare” si “Carligu Mic” (kilometrii 200+615 metri si 237+051 metri), se executa lucrari si sunt impuse restrictii de circulatie. Traficul se desfasoara alternativ, pe cate un sens, semaforizat.

Tot pe DN7, pana la 28 septembrie 2010, pe portiunea de drum cuprinsa intre kilometrii 188+300 metri si 188+700 metri, in dreptul localitatii valcene Seaca (tronsonul Ramnicu Valcea – Calimanesti), se executa lucrari de realizare a unei benzi de decelerare in zona unui complex expozitional.

Avand in vedere ca pe DN7 circula foarte multe autotrenuri, vehicule care demareaza mai greu, in zonele de lucru se vor forma coloane. De aceea, le recomandam conducatorilor auto sa aiba in vedere si alte rute.

Taguri: , , , , ,

Roviniete.ro

Comments are closed.