Roviniete.ro

Situatia traficului rutier – 21 septembrie 2010

Postat de: admin pe 21 Septembrie 2010 14:00

Centrul INFOTRAFIC din Inspectoratul General al Politiei Romane informeaza ca, la ora 12.45, circulatia autovehiculelor se desfasura normal pe toate drumurile nationale si pe autostrazi. Nu erau semnalate evenimente rutiere deosebite care sa ingreuneze sau sa blocheze traficul auto.

Insa, din cauza unor lucrari, pe mai multe sectoare de drum se circula pe o banda in ambele sensuri. Cele mai importante dintre acestea sunt:

- DN7 – intre kilometrii 198 si 207(Calimanesti – Brezoi, judetul Valcea);

- DN6 – intre localitatile Drobeta Turnu – Severin si Orsova, judetul Mehedinti;

- DN66 – pe sectorul kilometric 116+957- 116+965(Bumbesti Jiu- Aninoasa, judetul Gorj).

De asemenea, alte cateva segmente ale unor drumuri nationale sunt in continuare afectate de alunecari de teren, iar traficul se desfasoara restrictionat. Le enumeram pe cele mai importante:

- DN15, in zona Tulghes, judetul Harghita;

- DN10, in judetul Buzau, in zona Siriu;

- DN67, intre localitatile valcene Costesti si Negrulesti.

Reamintim ca pe Autostrada A1 Bucuresti – Pitesti exista o restrictie de circulatie din cauza unor lucrari care se executa la podul din zona kilometrului 28. Astfel, pe podul respectiv este inchisa circulatia pe banda intai a sensului Pitesti – Bucuresti, traficul desfasurandu-se deviat pe banda a doua a sensului de mers.

Pentru evitarea unor acidente grave de circulatie, Centrul INFOTRAFIC recomanda sporirea prudentei pe toata durata deplasarii cu automobilul, viteza moderata, adaptata conditiilor din trafic, angajarea in efectuarea depasirilor si a celorlalte manevre in trafic doar dupa o atenta asigurare, utilizarea centurilor de siguranta si verificarea starii tehnice a autovehiculelor.

Conducatorilor auto care se deplaseaza pe distante mari le recomandam sa alterneze perioadele de conducere cu ce de odihna, astfel incat sa evite oboseala la volan si implicit atipirea care poate duce la pierderea controlului asupra directiei de mers.

Centrul INFOTRAFIC

Taguri: , , , , , ,

Roviniete.ro

Comments are closed.