Roviniete.ro

Craiova: Plusauto a inaugurat cel de-al doilea showroom si service Ford

Postat de: admin pe 22 Septembrie 2010 13:49

Plusauto, cel mai mare dealer autorizat Ford din Oltenia si unul dintre cei mai importanti din tara, a inaugurat cel de-al doilea complex integrat showroom si service din Craiova. Ca si celelalte investitii din Tr. Severin si din Slatina finalizate cu an si jumatate în urma, noul complex este destinat exclusiv marcii Ford.

Desi lucrarile au demarat si s-au desfasurat în plina criza economica, firma craioveana a investit mai bine de 1,5 milioane de euro intr-o constructie de aproximativ 1.500 mp, amplasamentul total fiind de peste 8.500 mp.

Pozitionarea noului complex dedicat marcii Ford este una de exceptie, la iesirea din oras catre Bucuresti, într-o zona aflata în plin proces de dezvoltare.

Construit la standardele pe care Ford le impune pretutindeni în lume, noul complex dispune de o unitate de service cu o suprafata de 1.100 mp., de un showroom de 350 mp, precum si de un depozit de piese si accesorii de 100 mp. Altfe facilitati precum Ford Cafe sau zona de expunere pentru autoturisme si autoutilitare sunt de asemenea disponibile. La toate acestea se mai adauga cca. 200 locuri de parcare pentru clienti si personal.

Unitatea de service cuprinde: 5 posturi de mecanica, 6 posturi de caroserie si 2 posturi de vopsitorie, toate dotate cu scule si unelte de lucru dintre cele mai competitive. O receptie interactiva asigura repartizarea imediata a oricarei masini la postul de lucru cel mai indicat.

Pachetul de servicii de care clientii Ford vor dispune cuprinde: comercializarea gamei complete de autoturisme si autovehicule Ford, consilierea si îndrumarea clientilor pentru solutia de finantare cea mai accesibila, asigurari RCA sau CASCO în cea mai convenabila solutie, precum si comercializarea de piese de schimb si accesorii originale la care se mai adauga servicii de servisare, întretinere, reparatii. Pentru a garanta promtitudinea si calitatea serviciilor, complexul are o echipa de aproximativ 30 de angajati.

Mai multe detalii pe plusauto.ro

Taguri: , , ,

Roviniete.ro

Comments are closed.