Roviniete.ro

La volan, sub influenta canabisului

Postat de: admin pe 23 Septembrie 2010 15:20

Un barbat din Baia Mare a fost depistat de politisti, conducand un autoturism in timp ce se afla sub influenta substantelor stupefiante.  In urma efectuarii examenului toxicologic s-a constatat ca acesta consumase canabis.

In urma masurilor intreprinse de politistii de la Serviciul de Combatere a Criminalitatii Organizate (S.C.C.O.) Maramures, sub coordonarea procurorului D.I.I.C.O.T. – Biroul Teritorial Maramures, cu sprijinul politistilor de la Biroul Rutier Baia Mare, a fost identificata in trafic o persoana care conducea un autoturism dupa ce consumase stupefiante. Pentru documentarea activitatii infractionale a suspectului, politistii maramureseni au cooperat, pe parcursul desfasurarii investigatiilor, cu ofiteri din cadrul Directiei Generale de Informatii si Protectie Interna (D.G.I.P.I.).

Ieri dimineata, politistii de combatere a criminalitatii organizate impreuna cu cei de la Serviciul Rutier l-au oprit in trafic pe I.M., de 31 de ani din Baia Mare. In autoturism politistii au descoperit si ridicat in vederea continuarii cercetarilor mai multe ambalaje din plastic care prezentau urme de substanta vegetala cu aspect de canabis.

Barbatul a fost condus la spital unde i-au fost recoltate probe biologice. In urma efectuarii examenului toxicologic s-a constatat ca I.M. a consumat canabis.

Politistii au efectuat doua perchezitii si au ridicat 1,5 grame substanta vegetala cu aspect de mugur de canabis si patru plante suspecte a fi canabis.

Produsele ridicate in urma perchezitiilor au fost trimise la laboratorul de specialitate in vederea stabilirii naturii substantei. Fata de suspect, procurorul D.I.I.C.O.T. – Biroul Teritorial Maramures a dispus masura obligarii de a nu parasi tara pe o perioada de 30 de zile.

Politistii continua cercetarile, sub coordonarea procurorului D.I.I.C.O.T. – Biroul Teritorial Maramures. Suspectul este cercetat sub aspectul comiterii infractiunilor de detinere de droguri in vederea consumului propriu si conducere pe drumurile publice a unui autovehicul de catre o persoana care se afla sub influenta substantelor stupefiante.

CENTRUL DE INFORMARE SI RELATII PUBLICE

Taguri: , , ,

Roviniete.ro

Comments are closed.