Roviniete.ro

Bucuresti: Strada noua pentru fluidizarea circulatiei in zona Piata Obor

Postat de: admin pe 23 Septembrie 2010 11:36

Vesti bune pentru miile de bucuresteni care se pregatesc, din 2 octombrie a.c. sa ia cu asalt noua Piata Obor pentru aprovizionarea de toamna cu legume si fructe de cea mai buna calitate si direct de la producatorii traditionali din tara, primarul Neculai Ontanu realizand o noua artera de circulatie in zona care va fluidiza traficul rutier.

Pe langa accesul usor in piata agroalimentara, prin intermediul strazii Chiristigiilor, conducatorii auto vor avea la dispozitie posibilitatea rapida de-a se deplasa intre cele trei mari cartiere ale Capitalei, respectiv Mihai Bravu, Colentina si Pantelimon, evitand una din cele mai aglomerate intersectii rutiere, respectiv Bucur Obor, folosind ruta cea noua care se adauga celor clasice.

Din dispozitia edilului sectorului 2 se lucreaza zilele acestea de zor, conform unui studiu de circulatie, la strapungerea strazii Chiristigiilor direct in strada Ziduri Mosi si transformarea ei intr-o artera cu circulatia pe ambele sensuri. Strapungerea strazii va fi gata maine, seara, vineri, 24 septembrie a.c.

Prin amenajarea ei se va permite accesul facil la parcarea subterana a Pietei Obor, cu o capacitate de 186 de locuri, precum si la parcarea de la sol si a zonei de comercializare a produselor agricole.

Noua strada va fi realizata conform proiectului tehnic privind realizarea unui strat suport de balast stabilizat prin turnarea unui covor asfaltic de calitate, infiintarea de trotuare aferente acesteia,precum si prin reglementarea traficului rutier prin aplicarea de marcaje longitudinale si montarea de instalatii electrice pentru semaforizare.

Primaria Sectorului 2

Taguri: , , ,

Roviniete.ro

Comments are closed.