Roviniete.ro

SMURD implineste 20 de ani

Postat de: admin pe 24 Septembrie 2010 10:41

In prezenta ministrului Sanatatii, Attila Cseke, a ministrului Administratiei si Internelor, Vasile Blaga, si a subsecretarului de stat din Ministerul Sanatatii, dr. Raed Arafat, la Targu Mures, vineri, sunt organizate o serie de manifestari la implinirea a 20 de ani de la infiintarea Serviciului Mobil de Urgenta Reanimare si Descarcerare (SMURD) in Romania.

La ceremoniile organizate participa in calitate de invitat si fostul ministru liberal al Sanatatii Eugen Nicolaescu, precum si alti numerosi actuali si fosti demnitari care au contribuit la consolidarea SMURD in Romania.

Manifestarile debuteaza cu o ceremonie de inmanare a diplomelor si plachetelor aniversare, dupa care in Piata Victoriei din Targu Mures va avea loc o parada a echipajelor SMURD din toata tara.

Seara, la Palatul Culturii din Targu Mures, are loc Gala SMURD - 20 de ani de viata, in cadrul careia vor fi acordate distinctiile aniversare, dupa care va urma un recital sustinut de Felicia Filip si un concert extraordinar al lui Johnny Raducanu.

Manifestarile dedicate implinirii a 20 de ani de la infiintarea SMURD sunt coordonate de dr. Raed Arafat, parintele SMURD din Romania. Mai multe detalii despre Serviciului Mobil de Urgenta Reanimare si Descarcerare gasiti pe site-ul oficial SMURD al serviciului.

AGERPRES

Taguri: , , , ,

Roviniete.ro

Comments are closed.