Roviniete.ro

Situatia traficului rutier – 28 septembrie 2010

Postat de: admin pe 28 Septembrie 2010 12:47

Centrul INFOTRAFIC din Inspectoratul General al Politiei Romane informeaza ca, la ora (12.30), circulatia autovehiculelor se desfasura normal pe majoritatea drumurilor nationale Nu sunt semnalate evenimente rutiere deosebite care sa ingreuneze sau sa blocheze traficul auto.

Insa, din cauza unor lucrari, pe mai multe sectoare de drum se circula pe o banda in ambele sensuri. Cele mai importante dintre acestea sunt:

- DN7 – intre kilometrii 198 si 207(Calimanesti – Brezoi, judetul Valcea);

- DN6 – intre localitatile Drobeta Turnu – Severin si Orsova, judetul Mehedinti;

- DN66 – pe sectorul kilometric 116+957- 116+965(Bumbesti Jiu- Aninoasa, judetul Gorj).

De asemenea, alte cateva segmente ale unor drumuri nationale sunt in continuare afectate de alunecari de teren, iar traficul se desfasoara restrictionat. Le enumeram pe cele mai importante:

- DN15, in zona Tulghes, judetul Harghita;

- DN10, in judetul Buzau, in zona Siriu;

- DN67, intre localitatile valcene Costesti si Negrulesti.

Reamintim ca pe Autostrada A1 Bucuresti – Pitesti exista o restrictie de circulatie din cauza unor lucrari care se executa la podul din zona kilometrului 28. Astfel, pe podul respectiv este inchisa circulatia pe banda intai a sensului Pitesti – Bucuresti, traficul desfasurandu-se deviat pe banda a doua a sensului de mers.

Pe autostrada A2 Bucuresti – Cernavoda, pe sensul de mers catre Bucuresti, se executa lucrari de refacere a covorului asfaltic intre kilometrii 86 si 88. Le recomandam conducatorilor auto sa respecte restrictia de viteza impusa pe portiunea respectiva si sa mareasca distanta in mers, deoarece exista risc de spargere a parbrizelor.

Centrul INFOTRAFIC

Taguri: , , , ,

Roviniete.ro

Comments are closed.