Roviniete.ro

Situatia traficului rutier – 29 septembrie 2010

Postat de: admin pe 29 Septembrie 2010 20:55

Centrul INFOTRAFIC din Inspectoratul General al Politiei Romane informeaza ca la aceasta ora( 19.00) circulatia autovehiculelor se desfasoara normal pe majoritatea drumurilor nationale. Nu sunt semnalate evenimente rutiere deosebite care sa blocheze traficul auto.

Insa, din cauza unor lucrari la partea carosabila, pe mai multe sectoare de drum se circula ingreunat. Cele mai importante dintre acestea sunt:

- DN7 Calimanesti – Brezoi, in judetul Valcea;

- DN1 Campina – Cornu si Comarnic – Predeal, in judetul Prahova;

- DN10 Chirilesti – Sibiu, in judetul Buzau;

- DN6 Drobeta-Turnu Severin – Orsova, in judetul Mehedinti;

- DN66 Bumbesti Jiu – Aninoasa, in judetul Gorj.

De asemenea, reamintim ca pe Autostrada A1 Bucuresti – Pitesti exista o restrictie de circulatie din cauza unor lucrari care se executa la podul din zona kilometrului 28. Astfel, pe podul respectiv este inchisa circulatia pe banda intâi a sensului Pitesti – Bucuresti, traficul desfasurându-se deviat pe banda a doua a sensului opus.

Tinand cont de faptul ca in Muntenia, Oltenia, Dobrogea si Transilvania ploua, le recomandam conducatorilor auto sa adapteze viteza la conditiile de drum, sa mareasca distanta de siguranta fata de masinile care circula inainte si sa nu actioneze brusc mecanismele de directie si franare ale vehiculului.

Taguri: , , , , ,

Roviniete.ro

Comments are closed.