Roviniete.ro

Actiune pentru siguranta traficului rutier pe autostrada A1 Bucuresti – Constanta

Postat de: admin pe 30 Septembrie 2010 09:01

Astazi, 30 septembrie a.c., intre orele 12.00 si 16.00, Politia Autostrazi organizeaza o actiune pe autostrada A2 Bucuresti – Constanta pentru cresterea gradului de siguranta rutiera.

Politistii rutieri vor actiona pentru respectarea regulilor referitoare la viteza de deplasare a autovehiculelor si starea tehnica a acestora. De asemenea, vor urmari daca sunt respectate regulile privind transportul de marfuri si persoane si daca soferii au rovigneta.

Pe langa prezenta activa in trafic, politistii vor folosi aparatele destinate supravegherii traficului rutier si masurarii vitezei de deplasare a autovehiculelor.

Actiunea de maine se desfasoara in contextul actiunii generice „Saptamana Prevenirii Criminalitatii”, unul dintre obiectivele urmarite prin derularea acestei campanii preventive fiind cresterea gradului de siguranta rutiera si reducerea victimizarii populatiei prin accidente de circulatie.

Jurnalistii interesati sa participe la aceasta actiune sunt asteptati, la ora 12.00, la km 20, in directia de mers Cernavoda – Bucuresti, pe Autostrada A2 -Bucuresti – Constanta.

Persoana de contact : domnul comisar sef de politie Grigore George tel: 0743.166.324.

CENTRUL DE INFORMARE SI RELATII PUBLICE

Taguri: , , , ,

Roviniete.ro

Comments are closed.