Roviniete.ro

Situatia traficului rutier – 05 octombrie 2010

Postat de: admin pe 5 Octombrie 2010 13:13

La aceasta ora la Centrul INFOTRAFIC din Inspectoratul General al Politiei Romane este semnalat un singur drum national cu circulatia intrerupta, din cauza producerii unui eveniment rutier. Este vorba despre DN 67D Targu Jiu – Tismana, artera pe care traficul auto este blocat in zona localitatii gorjene Pestisani, din pricina rasturnarii, in jurul orei 10.30, a unei autocisterne incarcate cu GPL. Precizam ca nu s-au produs scurgeri, nici nu s-au inregistrat victime, insa, din motive de siguranta, circulatia rutiera a fost deviata provizoriu pe ruta: DJ 672 Tismana – Topesti – Valcele – Borosteni – Pestisani.

Mentionam ca traficul rutier pe DN2B a revenit la normal. Amintim faptul ca, din cauza producerii unui accident mortal, circulatia auto pe DN2B a fost vreme de aproximativ doua ore( pana la 08.30) blocata in zona localitatii buzoiene Cilibia.

Important de retinut, maine, in intervalul orar 07 – 22, circulatia rutiera pe DN1A va fi intrerupta la kilometrul 105 + 98 de metri, in zona localitatii prahovene Magurele, in scopul executarii unor lucrari la trecerea la nivel cu calea ferata. Va fi utilizata urmatoarea ruta alternativa: DJ 217 – Lipanesti – Zamfira – Gavanel – Poiana Varbilau – Gura Vitioarei – DN 1A. Conducatorii auto sunt sfatuiti sa respecte indicatiile politistilor rutieri si semnificatia indicatoarelor provizorii.

Dat fiind faptul ca in multe zone din tara circulatia rutiera este ingreunata din cauza ploii, le recomandam conducatorilor auto sa ruleze cu atentie sporita si viteza adaptata conditiilor meteo-rutiere, sa mareasca distanta de siguranta fata de autovehiculele care circula inainte si sa foloseasca luminile de intalnire ziua pe toate categoriile de drumuri.

Taguri: , , , ,

Roviniete.ro

Comments are closed.