Roviniete.ro

Situatia traficului rutier – 6 octombrie 2010

Postat de: admin pe 6 Octombrie 2010 14:53

La aceasta ora (11:00), la Centrul INFOTRAFIC din Inspectoratul General al Politiei Romane nu sunt semnalate drumuri nationale cu circulatia intrerupta, ca urmare a unor evenimente rutiere.

In judetul Prahova, incepand cu ora 8:35, circulatia pe DN1 a fost reluata in conditii normale la kilometrul 121+950 metri, la intrarea in Sinaia dinspre Ploiesti. In jurul orei 0:00, conducatorul unui tir nu a acordat prioritate unui autoturism. Accidentul nu s-a soldat cu victime, insa sistemul de franare al autotrenului s-a defectat, autovehiculul ramanand blocat pe partea carosabila.

Astazi, in intervalul orar 07.00 – 22.00, circulatia rutiera pe DN1A este intrerupta la kilometrul 105+98 metri, in zona localitatii prahovene Magurele, in scopul executarii unor lucrari la trecerea la nivel cu calea ferata.

Ruta ocolitoare: DJ 217 Lipanesti – Zamfira, DJ102 Gavanel spre Poiana Varbilau, DJ100G Gura Vitioarei – iesire pe DN 1A in apropiere de Valenii de Munte.

In judetul Alba, din cauza unor lucrari, circulatia pe DN1 este intrerupta pe podul de peste raul Mures, situat la intrarea in municipiul Alba-Iulia dinspre Sebes (kilometrul 375+769).

Rutele ocolitoare sunt urmatoarele:

Pentru autovehiculele cu masa totala maxima autorizata mai mare de 7,5 tone:

- directia Alba Iulia – Sibiu: DN1 Alba Iulia – Teius, DN14B Teius – Blaj – Copsa Mica, DN14 Copsa Mica – Sibiu;

- directia Alba Iulia – Deva: DN74 Alba Iulia – Abrud – Brad, DN76 Brad – Soimus – intersectie cu DN7.

Pentru autovehiculele cu masa totala maxima autorizata mai mica de 7,5 tone si de transport public de persoane:

- directia Alba Iulia – Sebes: DJ107 Alba Iulia – Drambar, DJ107C Drambar – Seusa – Ciugud – Oarda de Jos – intersectie cu DN1;

- directia Alba Iulia – Cunta (si pentru cei ce doresc sa ajunga la Sibiu): DJ107 Alba Iulia – Teleac – Hapria – Berghin, DJ106I Berghin – Vingard – Cunta – intersectie cu DN1-DN7.

Traficul usor se mai poate desfasura si pe un pod din pontoane, alternativ, in ambele sensuri, cu ajutorul semafoarelor.

Si pentru ca in multe zone din tara circulatia rutiera este ingreunata din cauza ploii, le recomandam conducatorilor auto sa ruleze cu atentie sporita si viteza adaptata conditiilor meteo-rutiere, sa mareasca distanta in mers intre autovehicule si sa foloseasca luminile de intalnire.

Taguri: , , , ,

Roviniete.ro

Comments are closed.