Roviniete.ro

Doua accidente grave astazi in Bucuresi

Postat de: admin pe 7 Octombrie 2010 15:41

Doua accidente grave au avut loc joi dimineata in Capitala, respectiv in zona Popesti-Leordeni, in urma celui de-al doilea fiind carbonizate doua persoane.

Astfel, in noaptea de miercuri spre joi, un microbuz a fost implicat intr-un accident pe zona Popesti-Leordeni unde s-a ciocnit cu un autoturism, doua persoane au fost carbonizate, opt victime politraumatizate au fost duse la Spitalul “Sf. Ioan” si Spitalul Bagdasar Arseni, dar sunt in afara pericolului. De asemenea, cinci persoane au plecat cu propriile masini de la fata locului, a precizat pentru AGERPRES, dr. Bogdan Oprita, seful SMURD Bucuresti-Ilfov.

De asemenea, in directia Rond Alexandria spre Drumul Sarii, un Logan care circula pe banda 1 a acrosat un Mercedes care circula pe banda 2 in aceeasi directie de mers, a intrat pe contrasens in coliziune cu alte patru autoturisme, rezultand un carambol pe sensul opus de mers. Traficul a fost blocat pe sensul respectiv, iar pe sensul de mers pe care circula Loganul dinspre Rond inspre Drumul Sarii traficul s-a desfasurat pe doua benzi.

“La fata locului au sosit cinci ambulante, doua victime sunt usor ranite, nu merg la spital pe propria raspundere, iar despre celelalte trei nu avem date in acest moment. Se pare ca este vorba de cinci persoane ranite”, a declarat pentru AGERPRES, purtatorul de cuvant al Politiei Capitalei, Christian Ciocan.

AGERPRES

Taguri: , , ,

Roviniete.ro

Comments are closed.