Roviniete.ro

Situatia traficului rutier – 7 octombrie 2010

Postat de: admin pe 7 Octombrie 2010 15:39

Centrul INFOTRAFIC din Inspectoratul General al Politiei Romane informeaza ca la aceasta ora(13.00) circulatia autovehiculelor se desfasoara normal pe majoritatea drumurilor nationale, nefiind semnalate evenimente rutiere deosebite care sa blocheze traficul rutier.

Insa, din cauza unor lucrari la partea carosabila, pe mai multe sectoare de drum se circula ingreunat. Cele mai importante astfel de tronsoane sunt:

- DN7, tronsonul Calimanesti – Brezoi, in judetul Valcea;

- DN1, tronsoanele Campina – Cornu si Comarnic – Predeal, in judetul Prahova;

- DN10, segmentul Chirilesti – Sibiu, in judetul Buzau;

- DN6, tronsonul Drobeta – Turnu Severin – Orsova, in judetul Mehedinti;

- DN66, segmentul Bumbesti Jiu – Aninoasa, in judetul Gorj.

De asemenea, reamintim ca pe Autostrada A1 Bucuresti – Pitesti exista o restrictie de circulatie din cauza unor lucrari care se executa la podul din zona kilometrului 28. Astfel, este inchisa circulatia pe banda intai a sensului Pitesti – Bucuresti, traficul desfasurandu-se deviat pe banda a doua a sensului opus.

Pe Autostrada A2 Bucuresti – Constanta, pe sensul de mers catre Capitala, se executa lucrari de refacere a covorului asfaltic intre kilometrii 12 si 15. Le recomandam conducatorilor auto sa respecte restrictia de viteza impusa pe portiunea respectiva si sa mareasca distanta in mers intre vehicule, deoarece exista riscul spargerii parbrizelor cu criblura.

Si pentru ca in multe zone din tara circulatia rutiera este ingreunata din cauza ploii, le recomandam conducatorilor auto sa ruleze viteza adaptata conditiilor de drum si trafic, sa mareasca distanta de siguranta fata de autovehiculele dinainte si sa utilizeze luminile de intalnire ziua pe toate categoriile de drumuri.

Centrul INFOTRAFIC

Taguri: , , ,

Roviniete.ro

Comments are closed.