Roviniete.ro

Situatia traficului rutier – 8 octombrie 2010

Postat de: admin pe 8 Octombrie 2010 14:38

Centrul INFOTRAFIC din Inspectoratul General al Politiei Romane informeaza ca la aceasta ora( 12.45) nu sunt anuntate drumuri nationale blocate sau probleme deosebite de fluenta a traficului rutier.

Insa, din pricina executarii unor lucrari la partea carosabila, exista unele tronsoane importante pe care circulatia auto este ingreunata. Semnalam aici:

- DN7 Calimanesti – Brezoi, in judetul Valcea;

- DN1 Campina – Cornu si Comarnic – Predeal, in judetul Prahova;

- DN10 Chirilesti – Sibiu, in judetul Buzau;

- DN6 Drobeta – Turnu Severin – Orsova, in judetul Mehedinti.

De asemenea, reamintim ca pe Autostrada A1 Bucuresti – Pitesti exista o restrictie de circulatie, din cauza lucrarilor care se efectueaza la podul din zona kilometrului 28. Din acest motiv, este inchisa circulatia pe banda intai a sensului Pitesti – Bucuresti, traficul desfasurandu-se deviat pe banda a doua a sensului opus.

Pe DN1 se cicula normal, insa este posibil ca in orele urmatoare valorile de trafic sa se intensifice. Daca va fi cazul, pentru evitarea aglomeratiei de pe Valea Prahovei( in zona statiunilor montane), se poate utiliza si ruta: Ploiesti – Valenii de Munte – Cheia – Sacele – Brasov.

Precizam ca in multe zone din tara circulatia rutiera este ingreunata din cauza ploii. De aceea, le recomandam conducatorilor auto sa ruleze cu o viteza adaptata conditiilor meteo-rutiere si sa nu bruscheze comenzile autovehiculelor, pentru a preintampina producerea unor evenimente nedorite.a

Taguri: , , , ,

Roviniete.ro

Comments are closed.