Roviniete.ro

Situatia traficului rutier – 11 octombrie 2010

Postat de: admin pe 11 Octombrie 2010 13:40

Centrul INFOTRAFIC din Inspectoratul General al Politiei Romane informeaza ca la aceasta ora( 12.45) nu sunt anuntate drumuri nationale blocate sau probleme deosebite de fluenta a traficului rutier.

Insa, din pricina executarii unor lucrari la partea carosabila, exista unele tronsoane importante pe care circulatia auto este ingreunata:

DN7 Calimanesti – Brezoi, in judetul Valcea;

DN1 Campina – Cornu si Comarnic – Predeal, in judetul Prahova;

DN10 Chirilesti – Sibiu, in judetul Buzau;

DN6 Drobeta – Turnu Severin – Orsova, in judetul Mehedinti.

De asemenea, reamintim ca pe Autostrada A1 Bucuresti – Pitesti exista o restrictie de circulatie, din cauza lucrarilor care se efectueaza la podul din zona kilometrului 28. Din acest motiv, este inchisa circulatia pe banda intai a sensului Pitesti – Bucuresti, traficul desfasurandu-se deviat pe banda a doua a sensului opus.

Precizam ca din cauza cetii dense pe numeroase artere importante din tara circulatia rutiera s-a desfasurat in aceasta dimineata cu dificultate. Tronsoane cu vizibilitate redusa, pe alocuri sub 50 de metri, au fost semnalate in judete precum: Olt, Caras-Severin, Hunedoara, Alba sau Arad. Si la aceasta ora , pe unele segmente de drumuri din judetele mentionate ceata persista, chiar daca vizibilitatea a crescut. Pentru evitarea implicarii in accidente, conducatorii auto sunt sfatuiti sa foloseasca luminile de intalnire si proiectoarele de ceata, sa ruleze cu viteza redusa si sa nu se hazardeze in efectuarea depasirilor, care, in aceste conditii, pot fi foarte periculoase.

Taguri: , , , , ,

Roviniete.ro

Comments are closed.