Roviniete.ro

Accidente rutiere in Bucuresti – 11 octombrie 2010

Postat de: admin pe 12 Octombrie 2010 17:13

Buletin in formativ al Politiei Capitalei din 12 octombrie 2010

PDF: Accidente rutiere in bucuresti – 11 octombrie 2010

La data de 11 octombrie 2010, in jurul orei 09:05, S. Daniel de 41 de ani, din Bucuresti, a condus un autobuz marca Mercedes pe sos Fundeni, dinspre sos. Colentina catre Pod Fundeni. Cand a ajuns la trecerea de pietoni din dreptul intrarii in Spitalul Fundeni, acesta a franat pentru a acorda prioritate de trecere pietonilor aflati pe marcajul pietonal, moment in care, N. Iulia de 79 de ani, din judetul Arges, aflata in autobuz, s-a dezechilibrat si a cazut.

Accidentata grav, N. Iulia a ramas internata la spital. In cauza s-a intocmit dosar de cercetare care va fi inaintat spre solutionare Biroului Cercetari Infractiuni Rutiere din cadrul Brigazii Rutiere.

***

La data de 11 octombrie 2010, in jurul orei 13:10, B. Petru de 50 de ani, din Bucuresti, a condus un moped marca Piagio pe Calea Grivitei, dinspre str. Caransebes catre str. Caraiman. Cand a ajuns in dreptul imobilului cu nr. 234, a tamponat in spate o autoutilitara marca Mercedes, condusa de V. Cristian de 33 de ani, din judetul Ilfov, care se afla oprita in coloana, la semafor electric. Din coliziune, a acrosat si un auto condus de O. Mugurel de 24 de ani, din Bucuresti, care circula dinspre str. Caraiman catre str. Caransebes.

In urma coliziunii a rezultat avarierea vehiculelor implicate si ranirea conducatorului mopedului, care a ramas internat la spital.

In cauza s-a intocmit dosar de cercetare care va fi inaintat spre solutionare Biroului Cercetari Infractiuni Rutiere din cadrul Brigazii Rutiere.

***

La data de 11 octombrie 2010, in jurul orei 17:30, G. Victor de 23 de ani, din judetul Prahova, a condus un autoturism marca BMW pe sos. Bucuresti-Ploiesti, dinspre sos. Aerogarii catre sos. Kiseleff. Cand a ajuns in apropiere de P-ta Presei Libere, nu a pastrat o distanta corespunzatoare tamponand din spate un autoturism marca Toyota Prius, condus de G. Nicoleta de 27 de ani, din judetul Brasov, in aceeasi directie de mers, care la randul sau a fost proiectat intr-un autovehicul marca VW, condus de R. Gabriela de 27 de ani, din Bucuresti.

De asemenea, autoturismul VW a fost proiectat intr-un autoturism marca Dacia Logan, condus de B. Constantin de 43 de ani, din judetul Calarasi. Din accident, a rezultat avarierea autoturismelor si ranirea usoara a lui G. Nicoleta care, de la spital, a fost indrumata la domiciliu. In cauza s-a intocmit dosar de cercetare care va fi inaintat spre solutionare Biroului Cercetari Infractiuni Rutiere din cadrul Brigazii Rutiere.

SERVICIUL INFORMARE SI RELATII PUBLICE

Taguri: , , ,

Roviniete.ro

Comments are closed.