Roviniete.ro

Suspecti de furt de carburanti din rezervoare auto, prinsi de politisti

Postat de: admin pe 12 Octombrie 2010 11:29

Politisti din cadrul I.P.J. Arad au reusit identificarea a patru persoane, suspectate de furt de carburanti din rezervoarele mai multor autoturisme.

In urma investigatiilor efectuate de politistii aradeni, ieri noapte, in jurul orei 3.00, a fost depistat E. Tamas, de 24 de ani, din localitatea Iratos, Judetul Arad, principalul suspect de sustragerea a aproximativ 47 litri de benzina, din trei autoturisme parcate pe strada Hateg din Arad.

De asemenea, in urma cercetarilor efectuate de politisti, au fost identificate alte trei persoane, suspecte de savarsirea aceluiasi gen de fapte. Astfel, Casian C., de 18 ani, F. R., de 16 ani si V. Andras, de 21 de ani, toti din Arad, sunt suspectati ca, in noaptea de 2 spre 3 octombrie a.c., au sustras motorina din rezervorul unui utilaj cilindru-compactor, parcat pe strada Gloriei din Municipiul Arad.

Politistii au intocmit pe numele celor patru aradeni dosare de cercetare penala, acestia fiind cercetati sub aspectul savarsirii infractiunii de furt calificat, cercetarile fiind continuate pentru stabilirea intregii activitati infractionale a acestora.

CENTRUL DE INFORMARE SI RELATII PUBLICE

Taguri: , , ,

Roviniete.ro

Comments are closed.