Roviniete.ro

Accidente rutiere in Bucuresti – 12 octombrie 2010

Postat de: admin pe 13 Octombrie 2010 14:59

PDF: Accidente rutiere in Bucuresti – 12 octombrie 2010

Accidente rutiere in Bucuresti – 12 octombrie 2010 – Buletin Informativ Nr. 1826 din 13 octombrie 2010

La data de 12 octombrie 2010, in jurul orei 08.45, V. ION de 37 de ani din Bucuresti, a condus un autoturism marca Dacia Logan, pe Str. Izvorul Rece dinspre Str. Nitu Vasile catre Str. Luica. Cand a ajuns la intersectia cu Str. Resita, nu a adaptat viteza la conditiile de trafic si drum intrand in coliziune cu un stalp de iluminat public situat pe trotuarul din dreapta a Str. Resita.

Din accident a rezultat ranirea grava a lui V. ION, care de la spital a fost indrumat la domiciliu.

Conducatorul auto a fost testat cu aparatul etilotest care a indicat valoarea de 0,98 mg./l. alcool pur in aerul expirat, iar la spital i-au fost recoltate doua probe de sange in vederea stabilirii alcolemiei.

In cauza s-a intocmit dosar de cercetare care va fi inaintat spre solutionare Biroului Cercetari Infractiuni Rutiere din cadrul Brigazii Rutiere.

***

La data de 12 octombrie 2010, in jurul orei 11.00, P. VIORICA de 65 de ani din Bucuresti, a condus un autoturism marca Ford Ka, pe Str. Dridu dinspre Str. Pajurei catre B-dul Bucurestii Noi. Cand a ajuns la intersectia cu B-dul Jiului, nu a acordat prioritate de trecere pietonilor, moment in care a surprins si accidentat grav pe C. CONSTANTIN de 80 de ani din Bucuresti, care s-a angajat in traversarea strazii de la dreapta la stanga prin loc marcat corespunzator cu indicator si marcaj.

Victima a ramas internata la spital.

Conducatoarea auto a fost testata cu aparatul etilotest care a indicat valoarea zero alcool pur in aerul expirat, iar la spital i-a fost recoltata o proba de sange in vederea stabilirii alcolemiei. In cauza s-a intocmit dosar de cercetare care va fi inaintat spre solutionare Biroului Cercetari Infractiuni Rutiere din cadrul Brigazii Rutiere.

***

La data de 12 octombrie 2010, in jurul orei 11.00, B. CONSTANTIN de 62 de ani din Bucuresti, a condus un autoturism marca Dacia, pe Str. Amurgului dinspre Calea Rahovei catre Sos. Salaj. Cand a ajuns la intersectia cu Str. Muntii Carpati, nu a acordat prioritate de trecere pietonilor, moment in care a surprins si accidentat grav pe S. NICOLAE de 72 de ani din Bucuresti, care s-a angajat in traversarea strazii de la dreapta la stanga prin loc marcat corespunzator cu indicator si marcaj.

Victima a ramas internata la spital.

Conducatorul auto a fost testat cu aparatul etilotest care a indicat valoarea zero alcool pur in aerul expirat, iar la INML i-a fost recoltata o proba de sange in vederea stabilirii alcolemiei. In cauza s-a intocmit dosar de cercetare care va fi inaintat spre solutionare Biroului Cercetari Infractiuni Rutiere din cadrul Brigazii Rutiere.

***

La data de 12 octombrie 2010, in jurul orei 14.30, D. ION de 39 de ani din Bucuresti, fara a poseda permis de conducere, a condus un autoturism marca Ford, din incinta unui imobil catre B-dul Ion Mihalache. Dupa ce a trecut de poarta pe unde a iesit din imobil, manevrand autoturismul cu spatele, inainte cu 0,5 m de sfarsitul trotuarului a surprins si accidentat grav pe T. ION de 70 de ani din Bucuresti, care se afla pe trotuar intr-o statie RATB in asteptarea autobuzului.

Victima a ramas internata la spital.

Conducatorul auto a fost testat cu aparatul etilotest, care a indicat valoarea zero. In cauza s-a intocmit dosar de cercetare care va fi inaintat spre solutionare Biroului Cercetari Infractiuni Rutiere din cadrul Brigazii Rutiere.

***

La data de 12 octombrie 2010, in jurul orei 18.30, P. DANIEL de 28 de ani din jud. Ilfov a condus un autoturism marca Honda, pe Str. Margeanului dinspre Str. Buzoieni catre Str. Petre Ispirescu.

Cand a ajuns in dreptul unei statii RATB, din apropierea Str. Luca

Craioveanu, a surprins si accidentat grav pe o minora de 14 ani din Bucuresti, care s-a angajat in traversarea strazii de la dreapta la stanga prin loc nepermis si fara sa se asigure. Conducatorul auto a fost testat cu aparatul etilotest care a indicat valoarea zero, iar la INML i-a fost recoltata o proba de sange in vederea stabilirii alcolemiei.

In cauza s-a intocmit dosar de cercetare care va fi inaintat spre solutionare Biroului Cercetari Infractiuni Rutiere din cadrul Brigazii Rutiere.

SERVICIUL INFORMARE SI RELATII PUBLICE

Taguri: , , ,

Roviniete.ro

Comments are closed.