Roviniete.ro

RATB reorganizeaza liniile turistice

Postat de: admin pe 13 Octombrie 2010 13:26

Din cauza modificarilor conditiilor meteorologice, cererea de transport pentru traseele turistice RATB a scazut semnificativ, ceea ce nu mai justifica mentinerea in exploatare a autobuzelor de pe aceste linii.

Pentru evitarea situatiilor in care gradul de solicitare ar fi redus, iar nivelul veniturilor inregistrate nu ar acoperi cheltuielile de exploatare ale autobuzelor, incepand din data de 16.10.2010 pana in luna martie 2011, liniile ecumenice RATB vor functiona numai pentru grupuri turistice organizate.

In conditile unor rezervari concrete, Regia Autonoma de Transport Bucuresti va organiza curse turistice intre Bucuresti si Manastirile Caldarusani, Balamuci, Cernica, Pasarea, Comana, Bisericile Adormirea Maicii Domnului din Calugareni, Sf. Ilie din Calugareni, Sf. Voievozi din Hulubesti, precum si Parcul Natural Comana.

Rezervarile se pot face in fiecare zi de luni pana vineri, intre orele 7.00 – 20.00, la telefon 021 313 72 38. Pretul unei calatorii dus-intors este 15 lei.

Regia Autonoma de Transport Bucuresti va comunica solicitantilor, in timp util, detalii privind traseul turistic solicitat.

Precizam ca, din luna martie 2011, Regia Autonoma de Transport Bucuresti va relua traseele turistice conform programului initial, in fiecare week-end, precum si cu ocazia evenimentelor religioase importante.

RATB

Taguri: , , ,

Roviniete.ro

Comments are closed.